Ρομαντικός Χουάνγκ: Το story με την κοπέλα του στη Σαντορίνη
i

Ινμπόμ Χουάνγκ/ © Intime

Ρομαντικός Χουάνγκ: Το story με την κοπέλα του στη Σαντορίνη

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instargram με την κοπέλα του.

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ και ο Ολυμπιακός ετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Super League με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το προσεχές Σάββατο (25/2,20:30). 

Ο 26χρονος Νοτιοκορεάτης μέσος των «ερυθρόλευκων» αναπολώντας πιθανόν τις καλοκαιρινές στιγμές ανέβασε ένα πολύ ρομαντικό story με την κοπέλα του. 

Η φωτογραφία, όπως φαίνεται, είναι τραβηγμένη στη Σαντορίνη. Ένας ακόμα λάτρης των ελληνικών νησιών ο 26χρονος μέσος. των Πειραιωτών. 

Xάνει Παναθηναϊκό και ΑΕΚ ο Γκάρι, «τρέχει» για το ντέρμπι αιωνίων ο Σωκράτης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:35 - 20.02.2023

Xάνει Παναθηναϊκό και ΑΕΚ ο Γκάρι, «τρέχει» για το ντέρμπι αιωνίων ο Σωκράτης

Ο τραυματισμός του Γκάρι Ροντρίγκες θα του στοιχήσει τα ντέρμπι του Ολυμπιακού, κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Την ίδια ώρα «μάχη» δίνει και ο Παπασταθόπουλος, προκειμένου να προλάβει το σαββατιάτικο ματς. (25/2).

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ υπέγραψε με τον Ολυμπιακό τον Ιούλιο του 2022 με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025. Ο Νοτιοκορεάτης μέσος έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα και έχει κερδίσει τόσο τον προπονητή του, τον Μίτσελ όσο και τους φιλάθλου των «ερυθρόλευκων» με την απόδοση και τις εμφανίσεις του. 

To story του Ινμπόμ Χουάνγκ με την κοπέλα του: 

/printscreen @inbeom_hwang6