Ο Πικέ δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία με τη σύντροφο του Κλάρα Κία

Κλάρα Κία - Ζεράρ Πικέ

i

Κλάρα Κία - Ζεράρ Πικέ/ printscreen

Ο Πικέ δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία με τη σύντροφο του Κλάρα Κία

Κώστας Τσιακλής 10:37 - 21.05.2023
Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, ανάρτησε μια νέα φωτογραφία με τη καινούργια του σύντροφο, Κλάρα Κία.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, φαίνεται να έχει ξεπεράσει εντελώς τη Σακίρα αφού κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια νέα φωτογραφία με τη σύντροφο του, Κλάρα Κία.

Ένα από τα πιο μεγάλα θέματα τον τελευταίο ένα χρόνο είναι ο χωρισμός του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, με τη διάσημη τραγουδίστρια, Σακίρα. Οι δύο τους φαίνεται να έχουν αφήσει πίσω το χωρίσμο τους και έχουν ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

Εκτέθηκε ο Πικέ – Μοντέλο απ’ την Βραζιλία αποκαλύπτει ερωτικά μηνύματα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

09:39 - 18.05.2023

Εκτέθηκε ο Πικέ – Μοντέλο απ’ την Βραζιλία αποκαλύπτει ερωτικά μηνύματα

Το μοντέλο απ’ τη Βραζιλία, Σούζι Κορτέζ, αποκάλυψε σοκαριστικά μηνύματα που είχε λάβει απ’ τον Ισπανό παίκτη όσο αυτός ακόμα ήταν σε σχέση με την Σακίρα αφήνοντας όλους τους θαυμαστές έκπληκτους και την τραγουδίστρια προδομένη.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από την τελευταία δημοσίευση του Πικέ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα ο Ισπανός κοινοποίησε μια τρυφερή φωτογραφία με τη νέα του σύντροφο, Κλάρα Κία.

Πάντως οι σχέσεις του Πικέ με τη Σακίρα όσο πάνε και χειροτερεύουν αφού ένα βίντεο ήταν αρκετό για να ανεβάσει και πάλι τις εντάσεις. Η Σακίρα λοιπόν στο νέο της τραγούδι με τίτλο ''Acróstico'', έβαλε τα παιδιά της να παίξουν στο videoclip, κάτι που δείχνει να ενόχλησε αρκετά τον Ισπανό.

Στο τραγούδι βλέπουμε τον Μίλαν να κάνει τα πρώτα του βήματα στη σύνθεση και τον Σάσα να προσπαθεί να τελειοποιήσει τις ικανότητές του στο πιάνο. Ο Πικέ ισχυρίζεται πως δεν είχε επίγνωση του γεγονότος και δηλώνει σοκαρισμένος από αυτή τη κίνηση της πρώην γυναίκας του.

Αν και το τραγούδι έχει λάβει άπειρα όμορφα μηνύματα και πολύ θετικές κριτικές, ο Πικέ μάλλον έχει αντίθετη άποψη. Δηλώνει απογοητευμένος και αγανακτισμένος διότι δεν ενημερώθηκε από κανέναν πως τα παιδιά του θα φαίνονται στο videoclip, παρά μόνο το έμαθε όταν το κομμάτι δημοσιεύτηκε στις πλατφόρμες.