Δεν το κουνάει από τη Νάπολι ο Σπαλέτι: «Το μέλλον εδώ θα είναι σημαντικό»

Λουτσιάνο Σπαλέτι

i

© Photo by Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images/Ideal Images

Δεν το κουνάει από τη Νάπολι ο Σπαλέτι: «Το μέλλον εδώ θα είναι σημαντικό»

Κώστας Τόπας 15:37 - 13.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:37 - 13.05.2023
Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος είναι με τη δουλειά που έχει κάνει στη Νάπολι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος τόνισε πως παραμείνει στο τιμόνι των «παρτενοπέι» προκειμένου να τους οδηγήσει σε νέες επιτυχίες.

«Αρχιτέκτονας» της επιτυχίας της κατάκτησης του «Scudetto», ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, αποθεώνεται σήμερα από τους οπαδούς της Νάπολι για όσα κατάφερε να πετύχει με τους «παρτενοπέι». Ένα επίτευγμα που ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να πιστέψει, κάτι το οποίο ανέφερε με δόση χιούμορ στη συνέντευξη Τύπου.

«Αδιαμφησβήτητα η Νάπολη είναι η πόλη των θαυμάτων. Αφού κατάφερα να πάρω εγώ τίτλο, τότε όλα είναι πιθανά. Αν μπορούσαμε να μεταμορφώσουμε την αγάπη που εκπέμπει αυτό το γήπεδο σε ηλεκτρισμό, τότε θα μπορούσαμε να φωταγωγήσουμε όλα τα στάδια της Serie A», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός αστειευόμενος για την κατάκτηση του «Scudetto».

Ο Ιταλός τεχνικός όπως αποκάλυψε με νέες του δηλώσεις, έχει ήδη συζητήσει με τον πρόεδρο της ομάδας για το μέλλον της συνεργασίας τους, έπειτα από δείπνο που του παρέθεσε ο τελευταίος. Στη συζήτηση, αφού πρώτα ξεκαθάρισε το θέμα της παραμονής του μέχρι και το 2025 οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν στον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

«Είχαμε μια θετική συνάντηση με τον πρόεδρο, είμαι σίγουρος ότι το μέλλον θα είναι συναρπαστικό. Μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω με έναν συγκεκριμένο τρόπο φέρνοντας παίκτες σε νεαρή ηλικία αλλά αρκετά ποιοτικούς. Το μέλλον εδώ θα είναι σημαντικό και ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε έναν νέο και πετυχημένο κύκλο με την ομάδα. 

Ήταν ένα ευχάριστο απόγευμα. Ο πρόεδρος ξέρει πως να διαλέγει καλά κρασιά εν αντιθέσει με εμένα, μιας και δε γνωρίζω πολλά. Είπα ότι χρειαζόταν και είμαι ευχαριστημένος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σπαλέτι, για το δείπνο με τον Ντε Αουρέλις.