ΑΕΚ: «Τρέλα» για Αλμέιδα στην υποδοχή της αποστολής στις Σέρρες (pics)
i

Υποδοχή ΑΕΚ στις Σέρρες / © Intime

ΑΕΚ: «Τρέλα» για Αλμέιδα στην υποδοχή της αποστολής στις Σέρρες (pics)

Κώστας Τσίλης 18:53 - 24.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:38 - 24.01.2023
Περισσότεροι από 300 οπαδοί της ΑΕΚ υποδέχθηκαν την αποστολή στο ξενοδοχείο στις Σέρρες και ο Αλμέιδα ήταν στο επίκεντρο της αποθέωσης

Μπορεί η αυριανή ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό να μην έχει ουσιαστικό ενδιαφέρον, ωστόσο η παρουσία της ΑΕΚ στις Σέρρες έχει σημάνει συναγερμό στους οπαδούς της ομάδας. Περισσότεροι από 300 περίμεναν σήμερα έξω από το ξενοδοχείο που θα κατέλυε η ομάδα και περίμεναν για να υποδεχθούν την αποστολή της Ένωσης. Με τον Ματίας Αλμέιδα να είναι στο επίκεντρο της... αποθέωσης. 

Ο κόσμος φώναζε ρυθμικά το όνομα του Αργεντινού τεχνικού, ενώ υπήρχε και ένα πανό με την φωτογραφία του και τη σημαία της Αργεντινής. Και όταν ο Αλμέιδα κατέβηκε από το πούλμαν, έγινε... χαμός. Μάλιστα δυσκολεύτηκε αρκετά ο Αργεντινός να διανύσει την μικρή απόσταση ανάμεσα στο πούλμαν και την είσοδο του ξενοδοχείου. Επίσης το όνομα του άκουσε και ο Σέρχιο Αραούχο. Ενώ η απαίτηση του κόσμου ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. 

Μάλιστα ο κόσμος ακόμα και όταν η ομάδα μπήκε στο ξενοδοχείο, δεν έφευγε. Υπήρχαν πολλά μικρά παιδάκια που ήθελαν να βγάλουν φωτογραφία και με τον Αλμέιδα και με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Γι αυτό και κάποιοι από τους παίκτες αφού ανέβηκαν στα δωμάτια τους, επέστρεψαν στο λόμπι του ξενοδοχείου για να φωτογραφηθούν με τους μικρούς οπαδούς της ομάδας. 

Ο Πανσερραϊκός έχει ανοίξει θύρα για τους φιλοξενούμενους οπαδούς στο αυριανό ματς. Και παρά το γεγονός πως η πρόκριση έχει ουσιαστικά κριθεί από το πρώτο παιχνίδι, τα εισιτήρια παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση από τους οπαδούς της ΑΕΚ που μένουν στην Βόρεια Ελλάδα.