«Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Χριστοδουλόπουλος: «Μπορώ να βοηθήσω σε όλα τα επίπεδα» (gallery)
i

Χριστοδουλόπουλος/©Intime

«Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Χριστοδουλόπουλος: «Μπορώ να βοηθήσω σε όλα τα επίπεδα» (gallery)

Αλέξης Σαββόπουλος 15:27 - 06.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:50 - 06.02.2023

Οι πρώτες δηλώσεις του 36χρονου επιθετικού, Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, που έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από εξετάσεις και να ανακοινωθεί από τον Άρη ως το καλοκαίρι.

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με τον οποίο οι κιτρινόμαυροι έχουν έρθει σε συμφωνία ως το καλοκαίρι. Μέχρι το βράδυ αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει το συμβόλαιό του που θα είναι εξάμηνης διάρκειας.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» εμφανίστηκε αρκετά χαρούμενος που επιστρέφει στην Ελλάδα αλλά και αισιόδοξος για αυτή τη συνεργασία: «Είχα πολύ καιρό να πάρω τέτοια χαρά μεγάλη, το να ξαναγυρνάω στην Ελλάδα και σε μία μεγάλη ομάδα μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση, ένιωσα σα μικρό παιδί

Έρχομαι σεμνά και ταπεινά να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ, ξέρω ότι στο γήπεδο πρέπει να είμαι ένα παράδειγμα. Σκληρή δουλειά και αφοσίωση για να δικαιολογήσουμε τη παρουσία μας» είπε αρχικά και κατέληξε λέγοντας: «Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω σε όλα τα επίπεδα. Το κίνητρο το είχα πάντα από πολύ μικρός, Δεν μου αρέσει να χάνω, μου αρέσει να είμαι πάντα ο πρωταγωνιστής. Νομίζω ότι αυτή η επιλογή θα κρατήσει για αρκετό καιρό. Νιώθω καλά, αλλά τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }