Άρης: «Γκάζια» από Καρυπίδη μέσω Skype
i

Καρυπίδης/©Intime

Άρης: «Γκάζια» από Καρυπίδη μέσω Skype

Αλέξης Σαββόπουλος 13:45 - 06.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 06.02.2023

Σκληρή γλώσσα από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ στους ποδοσφαιριστές για την γενικότερη εικόνα τους και την ήττα από τον Ιωνικό. Ανακοίνωσε και τον Αποστολή Τερζή που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία.

Την πρώτη του προπόνηση μετά το διαζύγιο με τον Πάρντιου πραγματοποίησε σήμερα ο Τόλης Τερζής. Πριν την έναρξη της προπόνησης όμως μίλησε στους παίκτες ο Θόδωρος Καρυπιδης μέσω Skype από Αθήνα, χρησιμοποιώντας μετά από αρκετό καιρό σκληρή γλώσσα με αφορμή την ήττα από τον Ιωνικό. Ούτε λίγο ούτε πολύ, τους έθεσε προ των ευθυνών τους, ζητώντας από όσους δεν επιθυμούν να συνεχίσουν να λύσουν το συμβόλαιό τους: «Μέχρι τώρα ήμουν η ασπίδα σας. Από εδώ και πέρα αυτό αλλάζει. Από εδώ και πέρα αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας. Πρέπει να ντρέπεστε για τον τρόπο που χάσατε από τον Ιωνικό. Δυο συμβόλαια δικά σας είναι όλο το μπάτζετ του Ιωνικού. Αλλά οι παίκτες του Ιωνικού μπαίνουν μέσα και παίζουνε με πάθος, τα δίνουν όλα. Σε αντίθεση με εσάς που οι περισσότεροι δείχνετε αδιαφορία. Χωρίς πάθος, δείχνετε να μην ξέρετε που παίζετε. Αυτό τελειώνει εδώ. Οποίος δεν έχει καταλάβει που βρίσκετε η δεν θέλει να έρθει να λύσουμε το συμβόλαιο να φύγει. Μην γελιέστε ότι δεν θα το κάνω επειδή έχετε 2 η 3 χρόνια συμβόλαιο» τόνισε αρχικά και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος, πετώντας τους το μπαλάκι εν όψει Παναθηναϊκού: «Δεν με ενδιαφέρει το πως, αλλά από εδώ και πέρα είναι δική σας ευθύνη αποκλειστικά να αλλάξετε την κατάσταση. Η ανοχή μου και η υπομονή μου τελείωσε μετά το ματς του Σαββάτου. Δική σας δουλειά και δική σας ευθύνη είναι να αλλάξετε την κατάσταση. Βρείτε τον τρόπο. Από το ματς της Κυριακής περιμένω να δω την αλλαγή. Όποιος δεν ματώσει από εδώ και πέρα τη φανέλα, δεν θα έχει θέση στην ομάδα. Παίξτε για τη φανέλα και τον κόσμο, μην δω ξανά αδιάφορο παίκτη».

Γράφει ιστορία ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ο πρώτος που θα έχει αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες του «Big-5» (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:44 - 06.02.2023

Γράφει ιστορία ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ο πρώτος που θα έχει αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες του «Big-5» (vids)

Με τη φανέλα του Άρη, όπως όλα δείχνουν, θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, όντας ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που έχει αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες του «Big-5».

Τέλος τους ενημέρωσε την απόφασή του ότι την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει από σήμερα ο Τόλης Τερζής: «Προπονητής σας από εδώ και πέρα θα είναι ο κ. Τερζης. Θα τον σέβεστε και θα συνεργαστείτε μαζί του σαν επαγγελματίες .