Αρνητική η Ρόμα στην απόκτηση του Καμαρά - «Αγκάθι» η οψιόν αγοράς του Ολυμπιακού

Μαντί Καμαρά

i

© Intime

Αρνητική η Ρόμα στην απόκτηση του Καμαρά - «Αγκάθι» η οψιόν αγοράς του Ολυμπιακού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:54 - 11.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:57 - 11.03.2023
Παίκτης του Ολυμπιακού θα ξαναγίνει όπως φαίνεται ο Μαντί Καμαρά, αφού η Ρόμα δεν φαίνεται διατεθειμένη να πληρώσει το ποσό της οψιόν αγοράς του.

Ο Μαντί Καμαρά παραχωρήθηκε στη Ρόμα, με μορφή δανεισμού το περασμένο καλοκαίρι και όλα τα ΜΜΕ της Ιταλίας θεωρούσαν δεδομένη την απόκτηση του με αγορά από την ομάδα. Το γεγονός πως ο ίδιος αποτέλεσε ένα από τα «μαργαριτάρια» του Ζοσέ Μουρίνιο έκανε τους πάντες να πιστεύουν πως οι «τζιαλορόσι» θα επενδύσουν στον Αφρικανό μέσο.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1673363152'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Ωστόσο, δημοσίευμα από Μέσο της γειτονικής χώρας υποστηρίζει πως τελικά αυτό δεν θα συμβεί. Σύμφωνα με το «Faran Tube», η Ρόμα ναι μεν έχει μείνει ικανοποιημένη από τα όσα της έχει προσφέρει ο παίκτης, εντούτοις η οψιόν αγοράς που έχει θέσει ο Ολυμπιακός για να τον πουλήσει είναι απαγορευτική. Οι «ερυθρόλευκοι» παραχώρησαν τον Καμαρά το περασμένο καλοκαίρι, με μία συμφωνία για δανεισμό ενός έτους. 

Σε αυτή προστέθηκε και ρήτρα αγοράς για τον σύλλογο της Serie A, η οποία αγγίζει τα 12 εκατ. ευρώ. Ένα ποσό που όπως αναφέρει ο σύλλογος είναι πολύ μεγάλο, για έναν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στις ρεζέρβες του προπονητή. Κάπως έτσι, αν και εφόσον το ρεπορτάζ ισχύει, τότε ο 24χρονος θα επιστρέψει στην Ελλάδα και από εκεί και έπειτα θα αποφασιστεί από τη διοίκηση αν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό