Βόκολος: «Περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά, δεν είμαι κασκαντέρ» – Η αφιέρωση στον πρόεδρο

Ο Λεωνίδας Βόκολος.

i

©intime

Βόκολος: «Περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά, δεν είμαι κασκαντέρ» – Η αφιέρωση στον πρόεδρο

Γιώργος Σακελλαρίου 23:13 - 13.05.2023 / Ανανεώθηκε: 23:15 - 13.05.2023
Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν έκρυψε τη χαρά του για την παραμονή της Λαμίας μετά το συγκλονιστικό ματς με τον Ιωνικό.

Ο Λεωνίδας Βόκολος ανέλαβε τη Λαμία σε μία δύσκολη στιγμή.

Ήταν ο τρίτος τεχνικός μετά τους Φέστα και Παντελίδη και είχε μία ομάδα πληγωμένη χωρίς αυτοπεποίθηση. Για 45 λεπτά στη Νεάπολη η Λαμία έβλεπε τον γκρεμό, αλλά πήρε το 2-2 και σώθηκε με τον έμπειρο τεχνικό να δηλώνει περήφανος. Αφιέρωσε την επίτευξη του μεγάλου στόχου, παράλληλα, στον κόσμο της Λαμίας και στον μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου.

«Τον απεριόριστο σεβασμό μου στον Ιωνικό. Θέλω να δώσω πολλά συγχρητήρια στους 22 παίκτες για το ματς και με τις συνθήκες που έγινε. Εννοώ το άγχος, την πίεση, ήταν ένας τελικός», είπε αρχικά ο Βόκολος και πρόσθεσε:

«Όσον αφορά την ομάδα μας τι να πω; Είμαι περήφανος που προπονώ αυτούς τους παίκτες. Αφιερώνω την παραμονή στον πρόεδρο που ξέρω τι ένταση και τι πίεση έχει τραβήξει. Επίσης, στον υπέροχο κόσμο μας που την περασμένη αγωνιστική δεν τον αποζημιώσαμε. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα, κουράγιο, έδειξαν ΕΜΕΙΣ, έδειξαν ομάδα. Αυτό που είναι ο στόχος μας από την πρώτη μέρα που ανέλαβα. Πολλά μπράβο, λοιπόν, για την προσπάθεια που έκαναν κι εύχομαι η Λαμία να μην ξαναφτάσει σ’ αυτή τη θέση».

Για το τι σκέφθηκε όταν αποδέχθηκε την πρόταση της Λαμίας κι αν του χρωστούσε κάτι ο Θεός, αφού στο παρελθόν βίωσε τον υποβιβασμό με τον Πανιώνιο, ανέφερε:

Ο «ήρωας» Τόσιτς παραμένει και του χρόνου στη Λαμία
SUPER LEAGUE

22:56 - 13.05.2023

Ο «ήρωας» Τόσιτς παραμένει και του χρόνου στη Λαμία

Ο Ζόραν Τόσιτς στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα έκανε γνωστό ότι θα αγωνίζεται και του χρόνου στη Λαμία, καθώς η ομάδα της Φθιώτιδας εξασφάλισε την παραμονή και κάπως έτσι το συμβόλαιό του ενεργοποιήθηκε αυτόματα, αφού υπήρχε αυτός ο όρος.

«Πιστεύω στον εαυτό μου, στη δουλειά μου, στην ομάδα, γιατί η Λαμία έχει υλικό. Ήρθα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, αλλά αυτό δεν θα γινόταν αν δεν είχα τα παιδιά που μπήκαν αμέσως στη φιλοσοδία. Πολλοί μου έλεγαν ότι είμαι κασκαντέρ. Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά.

Δεν ξέρω αν μου χρωστούσε κάτι ο Θεός, δεν ασχολείται μ’ αυτά τα πράγματα, η παραμονή είναι μεγάλη επιτυχία και ήρθε μέσα από πολλή δουλειά κι αξίζουν στα παιδιά τα πάντα».

Για την επόμενη μέρα είπε: «Δεν υπάρχει επόμενη μέρα, σήμερα γιορτάζουμε εμείς, ο κόσμος και ο σύλλογος κι από αύριο βλέπουμε. Δεν είναι της ώρας».