Ποτέ δεν βγήκε από το κάδρο του Ολυμπιακού ο Γκατούζο

Τζενάρο Γκατούζο

i

© Intime

Ποτέ δεν βγήκε από το κάδρο του Ολυμπιακού ο Γκατούζο

Διονύσης Βερβελές 15:45 - 14.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:31 - 14.05.2023
Ο Ιταλός προπονητής που περιμένει και παίζει πάντα για τον Ολυμπιακό.

Προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό είναι η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ που θα κρίνει την τρίτη θέση του πρωταθλήματος, χωρίς, όμως, αυτό απαραίτητα να εξασφαλίζει το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τις τελευταίες ημέρες, στις τάξεις των Πειραιωτών γίνεται μεγάλη κουβέντα για το θέμα του προπονητή, στην Ελλάδα άλλωστε έχουν έρθει αρκετοί για να μιλήσουν με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός το ζήτημα του προπονητή θέλει να το τελειώσει τις επόμενες ημέρες, για να μπει και στη διαδικασία του προγραμματισμού του για την επόμενη σεζόν. Οι Ιταλοί, επαναφέρουν και πάλι το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο. Μάλιστα, σημειώνουν πως ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τον πείσει.

Εδώ λοιπόν, να παραθέσουμε δύο-τρεις λεπτομέρειες. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει σε εκτίμηση τον Τζενάρο Γκατούζο και διατηρεί χρόνια μια καλή σχέση. Όπως έχουμε επισημάνει άλλωστε, το όνομά του έπαιξε και παλιότερα.

Πώς μεταφράζεται η παρουσία του Κορδόν στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό - Οι ομάδες που διετέλεσε τεχνικός διευθυντής
SUPER LEAGUE

23:10 - 13.05.2023

Πώς μεταφράζεται η παρουσία του Κορδόν στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό - Οι ομάδες που διετέλεσε τεχνικός διευθυντής

Ο Αντόνιο Κορδόν, βρίσκεται στη χώρα μας και συναντήθηκε με τον Κριστιάν Καρεμπέ, σε μια επαφή ωστόσο γενικού ενδιαφέροντος. Τι (δεν) σημαίνει η κουβέντα με τον 59χρονο τεχνικό διευθυντή για το πλάνο του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν.

Το Πάσχα, το όνομα του Γκατούζο ήρθε στο προσκήνιο. Τότε, υπήρχαν αντιδράσεις στα social media κυρίως. Ο Ιταλός κόουτς, έχει πηγές στην Ελλάδα, μιλάει με κόσμο, έχει εισπράξει κλίμα. Βέβαια, δεν… διοικούν τα social media, αλλά ήθελε να ξέρει πως αντιμετωπίζεται. Τότε, η περίπτωσή του πήγε πιο… πίσω, αλλά δεν βγήκε ποτέ από το κάδρο του Ολυμπιακού

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάντα στη λίστα τους τον Ιταλό προπονητή, που ξέρει και το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ διετέλεσε πρόσφατα στους πάγκους των δύο ομάδων που αναμετρήθηκαν στα προημιτελικά του Champions League, της Μίλαν και της Νάπολι

Ο Ολυμπιακός προφανώς και έχει και άλλες περιπτώσεις που κοιτάζει, όπως αυτή του Σεργκέι Ρεμπρόφ που, όμως, έχει εξαιρετική πρόταση από την εθνική Ουκρανίας, αλλά τον Γκατούζο δεν τον βγάζει από τη λίστα του.

Θα έχετε παρατηρήσει ενδεχομένως πως και σε αρκετά άρθρα μου εδώ στο SPORTAL, έχω σημειώσει ότι όσο ο Γκατούζο δεν κλείνει αλλού και όσο ο Ολυμπιακός δεν συμφωνεί με άλλον προπονητή, θα είναι μία περίπτωση συνεργασίας που πάντα θα είναι ανοιχτή.