Συγκινητικό πανό των φίλων της ΑΕΚ με τον Αλμέιδα και τον πατέρα του που «έφυγε» από Covid (vid)

Συγκινητικό πανό των φίλων της ΑΕΚ με τον Αλμέιδα και τον πατέρα του που «έφυγε» από Covid (vid)

Κώστας Τσίλης 17:37 - 14.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:29 - 14.05.2023
Μ' έναν ιδιαίτερο τρόπο αλλά και άκρως συναισθηματικό, θα υποδεχθούν τον Αλμέιδα σ' αυτό το τελευταίο ματς οι οπαδοί της ΑΕΚ

H AEK υποδέχεται τον Βόλο στην OPAP Arena όμως ο αγώνας αυτός καθαυτός περνάει σε δεύτερη μοίρα, αφού οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν το 13ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Ματίας Αλμέιδα παρότι είναι κάτι που τον πονάει, έχει μιλήσει πολλές φορές για τον πατέρα του, τον οποίο έχασε από κορονοϊό. Μάλιστα ακόμα και πρόσφατα είπε πως θα ήθελε πολύ να τον είχε στις εξέδρες σ' αυτό το ματς με τον σύλλογο της Μαγνησίας.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ, επέλεξαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να υποδεχθούν τον Αργεντινό τεχνικό στην «OPAP Arena». Στην κεντρική κερκίδα, απέναντι από τον πάγκο, υπάρχει ένα πανό με φωτογραφία του Αργεντινού με τον πατέρα του Όσκαρ.

Θυμίζουμε πως προ ολίγων ημερών ο Αλμέιδα είχε αναφερθεί στην απώλεια του πατέρα του, λέγοντας πως: «Φέρω το επίθετο του πατέρα μου και όταν ακούω το επώνυμό μου και όταν ακούω το επίθετό μου δεν μπορώ να μη συγκινηθώ. Αν ζούσε ο πατέρας μου θα ήταν στην κερκίδα και η κερκίδα θα ήταν ακόμα πιο έντονη»