ΠΑΟΚ: Σύσκεψη με Μπότο, Λουτσέσκου και στελέχη της διοίκησης για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας

Ιβαν Σαββίδης και Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

ΠΑΟΚ: Σύσκεψη με Μπότο, Λουτσέσκου και στελέχη της διοίκησης για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας

Μάνος Τσαλγατίδης 22:00 - 26.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:05 - 26.05.2023
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (26/5) μεταξύ του Μπότο, του Λουτσέσκου, του Καρυπίδη και των στελεχών του ΠΑΟΚ για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας.

Με πρόσκληση του Γιώργου Σαββίδη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ του Μπότο, του Λουτσέσκου, του Καρυπίδη και των διοικητικών Γκαγκάτση, Γκοντσάρεβα, Κυριάκου και Φωτιάδη

Ολοταχώς για Επαγγελματική Διαιτησία στη Super League και χοντρό «ψαλίδι» στην ΕΠΟ για συμβόλαια και μεταγραφές
SUPER LEAGUE

20:05 - 26.05.2023

Ολοταχώς για Επαγγελματική Διαιτησία στη Super League και χοντρό «ψαλίδι» στην ΕΠΟ για συμβόλαια και μεταγραφές

Τα μέλη του συνεταιρισμού συμφώνησαν για την επίσπευση των διαδικασιών που αφορούν την Επαγγελματική Διαιτησία και μπορούν -βάσει νόμου- να πάνε άμεσα στην UEFA αν συναντήσουν εμπόδια. Παράλληλα, το ποσοστό της ΕΠΟ για συμβόλαια και μεταγραφές κατακρημνίζεται.

Βασική επιδίωξη η ανάλυση της φετινής χρονιάς και των αστοχιών της, όπου ο καθένας από τον τομέα του συμμετείχε. Ζητήθηκαν οι απόψεις για το τι χρειάζεται η ομάδα για να επιστρέψει στις επιτυχίες και μπήκαν οι προτεραιότητες στον σχεδιασμό. 

Παράλληλα το σχέδιο που θα κατατεθεί στον ιδιοκτήτη θα πρέπει να έχει τη σύμφωνη γνώμη όσων συμμετέχουν και θα επικοινωνηθεί εξ αρχής με ειλικρίνεια στον κόσμο της ομάδας.

Οι πρώτες κινήσεις θα γίνουν πολύ πριν τη συγκέντρωση της ομάδας στα τέλη του Ιούνη. Και αφορούν τόσο την προσθήκη παικτών, όσο και τις αποχωρήσεις, που όπως είναι προφανές θα υπάρξουν.

Πρόθεση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να υπάρξει ένεση προσωπικότητας και ποιότητας στο ρόστερ, δίπλα σε όσους τη φετινή χρονιά απέδειξαν ότι αντέχουν να κάνουν το βήμα παραπάνω. 

Η αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού έχει πλέον ολοκληρωθεί και από τις επόμενες κιόλας μέρες θα αρχίσουν οι προσθαφαιρέσεις. Με ξεκάθαρο στόχο να παρουσιαστεί ξανά ένας ΠΑΟΚ πρωταγωνιστής τη νέα αγωνιστική περίοδο.