Τι είναι η «πλατφόρμα ενηλίκων» που θα «πουλάει» τον εαυτό της η Γουάντα Νάρα - Απίστευτο το ποσό που θα πάρει

Τι είναι η «πλατφόρμα ενηλίκων» που θα «πουλάει» τον εαυτό της η Γουάντα Νάρα - Απίστευτο το ποσό που θα πάρει

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:36 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 14:10 - 18.05.2024

Η σύζυγος του Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με πλατφόρμα αντίστοιχη του Onlyfans.

Η σύζυγος του Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα μετά το τραγούδι είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στην επιχειρηματική της καριέρα.

Συγκεκριμένα, η 37χρονη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ανακοίνωσε πως υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με πλατφόρμα περιεχομένου για ενηλίκους αντίστοιχη του Onlyfans. Μάλιστα η σύζυγος του Ικάρντι θα βάλει την υπογραφή της σε συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Η Νάρα θα αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο και την πρέσβειρα της πλατφορμας, «Divas Play», η οποία είναι ιδιαίτερα γνωστή στη Νότια Αμερική και είναι προσβάσιμη μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών, τα οποία πληρώνουν συνδρομή.

«Θέλω να ανακοινώσω την υπογραφή του συμβολαίου μου ως το Image of Divas Play Worldwide. Η ομάδα που ταξίδεψε στην Ευρώπη για να το κάνει πραγματικότητα είναι απίστευτη. Από σήμερα θα μπορείτε να με βρείτε στο @divasplayok. Πολύ δυνατές παραγωγές είναι έρχεται το βλέπω εκεί πέρα», έγραψε η 37χρονη στα social media.