Η εντυπωσιακή βολεϊμπολίστρια Κέι Άλβες έγινε μοντέλο του Playboy

Η εντυπωσιακή βολεϊμπολίστρια Κέι Άλβες έγινε μοντέλο του Playboy

Sportal newsroom 12:01 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:37 - 23.12.2023

Η Κέι Άλβες, ίσως η διασημότερη βολεϊμπολίστρια στον κόσμο, άφησε το άθλημα και πλέον πρωταγωνιστεί στο διασημότερο ανδρικό περιοδικό.

Η 23χρονη Βραζιλιάνα Κέι Άλβες, είναι ίσως η πιο διάσημη παίκτρια βόλεϊ στον κόσμο , με 13,4 εκατομμύρια ακόλουθους στον λογαριασμό της στο Instagram. Ωστόσο, έχει απομακρυνθεί από το άθλημα εδώ και αρκετό καιρό και έχει αποκτήσει αρκετή φήμη χάρη στην εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Η Άλβες έχει γίνει ακόμα πιο γνωστή, χάρη στον λογαριασμό της στο OnlyFans, χρεώνοντας σχεδόν 14 ευρώ ανά συνδρομή. Ωστόσο, πέρα ​​από την αθλητική επιτυχία ή το να γίνει γνωστή ινφλουένσερ, η Άλβες είχε ένα όνειρο που τελικά κατάφερε να εκπληρώσει πρόσφατα.

Αυτό το όνειρο ήταν να γίνει... κουνελάκι του Playboy, με την επίσημη σελίδα του Playboy στο Instagram να ανακοινώνει ότι εντάσσεται στις τάξεις του, ανακοινώνοντας σύντομα ότι η Βραζιλιάνα θα εμφανιστεί στο διάσημο περιοδικό κυρίων.

Ο Μαρκ Μπάρτρα έχει την πιο εντυπωσιακή σύντροφο κι αυτή το απέδειξε για ακόμα μία φορά (pics)
SPORT+

20:07 - 18.12.2023

Ο Μαρκ Μπάρτρα έχει την πιο εντυπωσιακή σύντροφο κι αυτή το απέδειξε για ακόμα μία φορά (pics)

Η Τζέσικα Γκοϊκοετσέα δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και ο σύντροφός της, Μαρκ Μπάρτρα δεν έχασε την ευκαιρία με το να σχολιάσει κάτω από αυτές.

«Μεγαλώνοντας, το να δουλεύω στο Playboy, έμοιαζε πολύ εξεζητημένο όνειρο για άτομα με τη δική μου καταγωγή. Ήταν πάντα η δουλειά των ονείρων μου, δούλεψα σκληρά και τα κατάφερα. Είμαι πολύ εργατική και το 2024 θα είναι η χρονιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άλβες.

Tags: