Ο Μαρκ Μπάρτρα έχει την πιο εντυπωσιακή σύντροφο κι αυτή το απέδειξε για ακόμα μία φορά (pics)

Ο Μαρκ Μπάρτρα έχει την πιο εντυπωσιακή σύντροφο κι αυτή το απέδειξε για ακόμα μία φορά (pics)

Sportal newsroom 20:07 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:10 - 18.12.2023

Η Τζέσικα Γκοϊκοετσέα δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και ο σύντροφός της, Μαρκ Μπάρτρα δεν έχασε την ευκαιρία με το να σχολιάσει κάτω από αυτές.

Μπορεί το επίθετο της να παραπέμπει σε δύο σημαντικές μορφές του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, στον παλαίμαχο τερματοφύλακα της Εθνικής Αργεντινής Σέρχιο Γκοϊκοετσέα και τον κεντρικό αμυντικό της Εθνικής Ισπανίας, Άντονι Γκοϊκοετσέα, όμως η μοναδική επαφή της με το άθλημα είναι η σχέση της με τον Ισπανό αμυντικό της Ρεάλ Μπέτις, Μαρκ Μπάρτρα. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Τζέσικα Γκοϊκοετσέα...

Η Γκοϊκοετσέα ασχολείται με το μόντελινγκ από τα 16 της και μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με διάσημα brands και οίκους μόδας, όπως η Puma και η Calvin Klein, ενώ έχει υπάρξει μέλος της Victoria’s Secret. 

Επιπλέον έχει ποζάρει επίσης σε περιοδικά όπως η Vogue, το Glamour, το Elle, το GQ και το Esquire. Πριν μερικά χρόνια, το 2019 αποφάσισε να δοκιμαστεί και στον χώρο του fashion design, λανσάροντας το δικό της brand ένδυσης, το GOI.

Η 27χρονη είναι από πιο περιζήτητα μοντέλα στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας και μία από τις πιο επιδραστικές influencer της Ισπανίας. Γι' αυτό μάλιστα και αρκετοί την αποκαλούν «βασίλισσα της Ισπανίας». 

Φυσικά, φροντίζει συχνά πυκνά να έχει τα φώτα πάνω της με τις... αποκαλυπτικές της εμφανίσεις. Έτσι λοιπόν, κατάφερε να κλέψει την παράσταση για ακόμη μία φορά. 

Η Γκοϊκοετσέα πήρε την απόφαση να αναρτήσει προσωπικές της φωτογραφίες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, στις οποίες δεν έχασε ο σύντροφος της, Μαρκ Μπάρτρα να αντιδράσει με τον δικό του τρόπο.