Ανέτα Μιλτσάκοβα: Αυτή είναι η πιο «καυτή» MotoGP Wag (pics)

Κανέπα - Μιλτσάκοβα

i

© Instagram

Ανέτα Μιλτσάκοβα: Αυτή είναι η πιο «καυτή» MotoGP Wag (pics)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:23 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:25 - 07.12.2023

Η Ανέτα Μιλτσάκοβα βρέθηκε στο πλευρό του αστέρα του MotoGP Νικολό Κανέπα κι έκλεψε την παράσταση στην τελετή απονομής των βραβείων FIM.

Στην πρόσφατη τελετή απονομής των βραβείων FIM, το παρών έδωσαν αρκετοί αστέρες του MotoGP, ωστόσο αυτή που βρέθηκε στο επίκεντρο κι έκλεψε την παράσταση ήταν μία. Ο λόγος γίνεται για την Ανέτα Μιλτσάκοβα, η οποία εμφανίστηκε στο πλευρό του αγαπημένου της Νικολό Κανέπα και κατέπληξε τους θαυμαστές της. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Λίβερπουλ, το περασμένο Σάββατο (2/12). 

Μπορεί ο Κανέπα να κέρδισε μετάλλιο ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής FIM του 2023, ωστόσο η σύντροφός του γνώρισε τη μεγαλύτερη αποθέωση, με τα σχόλια κάτω από τα post της στο Instagram να πέφτουν... βροχή. Όσον αφορά στην ίδια, η Ανέτα Μιλτσάκοβα τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Ελβετία, ενώ με το μόντελιγνκ ασχολείται τα τελευταία χρόνια. 

Εκτός από μοντέλο είναι και influencer, διαφημίζοντας μέσα από το προφίλ της, εκτός από τα κάλλη της και τον χλιδάτο τρόπο ζωής της.

Οπαδός της Φούλαμ γίνεται viral με την «πεταμένη» διαπίστευση του Μαρινάκη - Χαμός από σχόλια στο Twitter
PREMIER LEAGUE

09:13 - 07.12.2023

Οπαδός της Φούλαμ γίνεται viral με την «πεταμένη» διαπίστευση του Μαρινάκη - Χαμός από σχόλια στο Twitter

Ένας οπαδός της Φούλαμ έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ότι βρήκε στους θάμνους τη διαπίστευση του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το ματς με τη Νότιγχαμ Φόρεστ κι έγινε χαμός από σχόλια.