Οπαδός της Φούλαμ γίνεται viral με την «πεταμένη» διαπίστευση του Μαρινάκη - Χαμός από σχόλια στο Twitter

Οπαδός της Φούλαμ γίνεται viral με την «πεταμένη» διαπίστευση του Μαρινάκη - Χαμός από σχόλια στο Twitter

Sportal newsroom 09:13 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 07.12.2023

Ένας οπαδός της Φούλαμ έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ότι βρήκε στους θάμνους τη διαπίστευση του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το ματς με τη Νότιγχαμ Φόρεστ κι έγινε χαμός από σχόλια.

Η Φούλαμ ήταν καταιγιστική και «διέλυσε» με 5-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ το βράδυ της Τετάρτης (6/12) στο «Κρέιβεν Κότατζ» στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Premier League.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους κότατζερς ήταν οι Ιβόμπι και Χιμένες, με αμφότερους να βρίσκουν δύο φορές το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 86ο λεπτό ο Κέρνι. Βασικός για τους φιλοξενούμενος αγωνίστηκε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. 

Ο πρόεδρος της Νότιγχαμ Φόρεστ Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο «Κρέιβεν Κότατζ» προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα του, αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θα ήθελε. Μάλιστα φαίνεται πως μετά τη βαριά ήττα της ομάδας του είχε αρκετά νεύρα. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός πως ένας οπαδός της Φούλαμ βρήκε τη διαπίστευσή του πεταμένη μέσα σε ένα θάμνο έξω από το γήπεδο. 

Ο φίλαθλος των κότατζερς έκανε γνωστό το γεγονός στο Twitter, καθώς ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία κρατά τη διαπίστευση του Βαγγέλη Μαρινάκη κι όπως καταλαβαίνετε έγινε χαμός από σχόλια κάτω από την ανάρτηση. 

«Δεν ήταν καλός μήνας για αυτόν, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Europa με 5-0 από τη Φράιμπουργκ την περασμένη Πέμπτη», έγραψε κάποιος. «Αυτό είναι πολύ αστείο για να είμαι ειλικρινής», σχολίασε ένας άλλος. 

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!