«Καρφιά» Σίλβα για το τέταρτο γκολ της Λίβερπουλ με τη Φούλαμ: «Δεν έπρεπε να είχε μετρήσει, υπήρχε επιθετικό φάουλ»

Μάρκο Σίλβα

«Καρφιά» Σίλβα για το τέταρτο γκολ της Λίβερπουλ με τη Φούλαμ: «Δεν έπρεπε να είχε μετρήσει, υπήρχε επιθετικό φάουλ»

Δημήτρης Χούπης 09:46 - 06.12.2023

Ο προπονητής της Φούλαμ, Μάρκο Σίλβα δύο μέρες μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ δήλωσε πως το τέταρτο γκολ των «κόκκινων δεν έπρεπε να μετρήσει αφού προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Τσιμίκα.

Η Λίβερπουλ το μεσημέρι της Κυριακής (3/12) με μία επική ανατροπή επικράτησε της Φούλαμ με 4-3 και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Συγκεκριμένα οι «κόκκινοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-3 στο 80', αλλά τα γκολ του Έντο και του Αλεξάντερ - Άρνολντ στο 86' και το 87' έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Δύο μέρες μετά το παιχνίδι ο προπονητής των «κότατζερς», Μάρκο Σίλβα πέταξε... καρφιά για το τέταρτο γκολ της Λίβερπουλ, λέγοντας πως είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ. «Κανείς δεν μιλάει για το τέταρτο γκολ της Λίβερπουλ. Ξέρω είναι η Λίβερπουλ απέναντι στη Φούλαμ... Στο τέταρτο γκολ υπάρχει ξεκάθαρο φάουλ πάνω στον Ριντ. Αν γινόταν το αντίθετο, θα είχε γίνει μεγάλο θέμα συζήτησης», ήταν αρχικά τα λόγια του Πορτογάλου. 

«Δεν είναι θέμα του VAR, είναι λάθος του διαιτητή. Το πρωτόκολλο πρέπει να είναι ξεκάθαρο και προφανές, αυτή είναι μια δύσκολη φάση για το VAR», είπε στη συνέχεια ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού.  

Ξέσπασε «πόλεμος» μεταξύ Γκουαρδιόλα και Κάραγκερ: «Δεν κέρδισε ούτε μια φορά την Premier League»
PREMIER LEAGUE

08:57 - 06.12.2023

Ξέσπασε «πόλεμος» μεταξύ Γκουαρδιόλα και Κάραγκερ: «Δεν κέρδισε ούτε μια φορά την Premier League»

Μετά το σχόλιο του Πεπ Γκουαρδιόλα για την αδυναμία του να κερδίσει έναν τίτλο Premier League, ο Τζέιμι Κάραγκερ, πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ του έδωσε μια καυστική απάντηση στην αποτυχία της Μάντσεστερ Σίτι να σεβαστεί τους κανόνες του FFP.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Λονδίνου είναι απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ Craven Cottage. Στόχος για τη Φούλαμ είναι η επιστροφή στις νίκες προκειμένου να απομακρυνθεί κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια μάλιστα οι «κότατζερς μετράνε μόλις μία νίκη, τρεις ήττες και μία ισοπαλία.