H πρώην βολεϊμπολίστρια, Κέιλα Σίμονς «αναστάτωσε» τους θαυμαστές της με ένα τολμηρό μαγιό (pics)
i

© PrtScr

H πρώην βολεϊμπολίστρια, Κέιλα Σίμονς «αναστάτωσε» τους θαυμαστές της με ένα τολμηρό μαγιό (pics)

Γιάννης Λιβανός 15:25 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:25 - 16.02.2024

Η πρώην σταρ του βόλεϊ, Κέιλα Σίμονς με μία πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram απέδειξε την περίσσεια αυτοπεποίθηση της στη μόδα, συγκεντρώνοντας τον θαυμασμό για το κομψό και συνάμα τολμηρό μαύρο μαγιό της.

Η πρώην παίκτρια βόλεϊ, Κέιλα Σίμονς, εμπλούτισε πρόσφατα τη σελίδα της στο Instagram με ένα συναρπαστικό βίντεο, παρουσιάζοντας την τελευταία της επιλογή μόδας.

Στην οπτικά εντυπωσιακή ανάρτηση, η Σίμονς φόρεσε με αυτοπεποίθηση ένα κομψό μαύρο μαγιό συνδυασμένο με τζιν, ενώ τα μαλλιά της ήταν κομψά δεμένα πίσω σε κότσο με μια παιχνιδιάρικη μπροστινή τούφα να έρχεται μπροστά στο πρόσωπο της.

Η καλαίσθητη επιλογή της εμφάνισης της προκάλεσε τον θαυμασμό των ακολούθων της, οι οποίοι γοητεύτηκαν από τη fashion-forward εμφάνιση της Σίμονς. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατέκλυσαν την ενότητα των σχολίων με επαίνους, εκφράζοντας το πόσο τους άρεσε η εντυπωσιακή και γεμάτη αυτοπεποίθηση εμφάνισή της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η άλλοτε βολεϊμπολίστρια, Κέιλα Σίμονς «ρίχνει» το Instagram, κι αυτό γιατί η ξανθιά καλλονή ασχολείται ενεργά με τα social media της, τα οποία φροντίζει να τροφοδοτεί συχνά-πυκνά.

Αποκάλυψη από την Μπέριλ ΜακΚίσικ: «Είμαι 60% Ελληνίδα, η προγιαγιά μου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη»
SPORT+

14:44 - 13.02.2024

Αποκάλυψη από την Μπέριλ ΜακΚίσικ: «Είμαι 60% Ελληνίδα, η προγιαγιά μου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη»

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ έδωσε... είδηση στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Euroleague Basketball Originals: Overseas», καθώς ανέφερε πως η προγιαγιά της κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και εκείνη κατά 60% είναι Ελληνίδα.

Η Κέιλα Σίμονς μάλιστα αριθμεί ένα εκατομμύριο ακολούθους, οι οποίοι σε κάθε ανάρτηση και story της πανέμορφης πρώην παίκτριας βόλεϊ δεν διστάζουν να πατήσουν like κατά ριπάς. Κάποιοι βέβαιοι το πάνε και ένα βήμα παραπέρα, προβαίνοντας σε σχόλια για την πληθωρική εμφάνιση της Σίμονς.