Λιντίγια Πόποβιτς: Ποια είναι η πρώην του Νόβακ Τζόκοβιτς, γνωστή και ως η Σέρβα J-Lo, που ζει σε πακτωλό χρημάτων

Λιντίγια Πόποβιτς: Ποια είναι η πρώην του Νόβακ Τζόκοβιτς, γνωστή και ως η Σέρβα J-Lo, που ζει σε πακτωλό χρημάτων

Sportal newsroom 21:13 - 13.10.2023

Λίγοι ξέρουν ότι πριν παντρευτεί την Γέλενα Ρίστιτς, ο Νόβακ Τζόκοβιτς διατηρούσε δεσμό με την Λιντίγια Πόποβιτς.

Μία ήρεμη οικογενειακή ζωή έχει ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας, Νο.1 στον κόσμο είναι παντρεμένος από το 2014 με τη Γέλενα Ρίστιτς.

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι πριν τον γάμο του, ο Νόβακ Τζοκοβιτς διατηρούσε δεσμό με τη Λιντίγια Πόποβιτς. Η Σέρβα τότε ήταν ελάχιστα γνωστή, αλλά πλέον είναι μία αναγνωρισμένη DJ.

Η Πόποβιτς κάνει καριέρα ως Lady Lee και έχει 335.000 followers στο instagram. Πριν από δύο χρόνια, η Λιντίγια Πόποβιτς, που αποκαλείται ως Σέρβα J-Lo έδωσε παραστάσεις σε περισσότερες από 80 χώρες. Σε μία από αυτές, μάλιστα, φέρεται να κέρδισε μέχρι και 30 χιλιάδες ευρώ.

«Κατά τη διάρκεια της σχέσης μας, ο Νόλε ήταν πάντα προσεκτικός και χαμογελαστός, αλλά τότε δεν είχε τις υποχρεώσεις που έχει σήμερα. Τώρα κουβαλά ένα βαρύ φορτίο στην πλάτη του ως ένας από τους πιο διάσημους αθλητές στον κόσμο. Φυσικά, ο Νόλε δεν ήταν τσιγκούνης... Ο Νόβακ ήταν ένα κοινωνικός τζέντλμαν, τουλάχιστον έτσι τον θυμάμαι», ανακάλεσε στη μνήμη της η Λιντίγια Πόποβιτς.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι από τους πιο γνωστούς αθλητές τένις στον κόσμο. Ο Σέρβος βρίσκεται στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης έχοντας κατακτήσει 24 Grand Slam τίτλους.