Από την Αλίσα Λέμαν στην Ιβάνα Κνολ: Αυτές είναι οι 12 πιο «καυτές» influencer του αθλητισμού

H Ιβάνα Κνολ και η Αλίσα Λέμαν

i

© Instagram

Από την Αλίσα Λέμαν στην Ιβάνα Κνολ: Αυτές είναι οι 12 πιο «καυτές» influencer του αθλητισμού

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:04 - 13.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:47 - 27.10.2023

Τη λίστα με τις 12 πιο «καυτές» influencer από τον χώρο του αθλητισμού δημοσίευσε η Daily Star, με τις προσωπικότητες που συγκαταλέγονται σε αυτή να... ζαλίζουν.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να γίνει κάποιος influencer. Μέσα από το μόντελινγκ, μέσα από αστεία βίντεο στα social media και γενικότερα παράγοντας υλικό μέσα από τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί να αποτελέσει μία περσόνα του ίντερνετ.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία, λοιπόν, υπάρχουν και εκείνοι/ες όμως που εκμεταλλεύονται φυσική τους ομορφιά και σε συνδυασμό με το άθλημα που δραστηριοποιούνται, «εκτοξεύουν» τους followers και τα likes στα ύψη. Σε αυτή την κατηγορία στάθηκε η Daily Star η οποία δημοσίευσε τη λίστα με τις πιο «καυτές» προσωπικότητες του ίντερνετ, που όμως ασχολούνται με τα σπορ.

H Χεορχίνα Ροντρίγκες αποκαλύπτει το εσωτερικό του τζετ του Κριστιάνο Ρονάλντο (pics)
REST OF THE WORLD

10:14 - 21.09.2023

H Χεορχίνα Ροντρίγκες αποκαλύπτει το εσωτερικό του τζετ του Κριστιάνο Ρονάλντο (pics)

H σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες μας βάζει μέσα στο τζετ του Πορτογάλου σούπερ σταρ δημοσιεύοντας φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Στη λίστα συμπεριλήφθηκαν αθλήτριες οι οποίες... ζαλίζουν το κοινό. Σε πρώτο χρόνο το αφιέρωμα περιλάμβανε τη γνωστή σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, Αλίσα Λέμαν, αναφέροντας πως: «Είναι η πιο δημοφιλής ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο στο Instagram με περισσότερους από 15 εκατομμύρια ακόλουθους στην πλατφόρμα - και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί».

Μέσα στη λίστα, φυσικά, ήταν και η Ιβάνα Κνολ, με τη δημοφιλή οπαδό που έγινε γνωστή μέσω του περασμένου Μουντιάλ. «Η καλλονή από την Κροατία έγινε γνωστή με τα εντυπωσιακά της ρούχα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ - και έκτοτε το εκμεταλλεύεται στο έπακρο εμφανίζοντας σε πολλές αθλητικές εκδηλώσεις».

Αναλυτικά η λίστα της Daily Star:

Πέιτζ Σπίρανατς

Αλίσα Λέμαν

Πέιτζ Βαν Ζαντ

Έμπανι Μπρίτζες

Αστρίντ Ουετ

Αλέξια Γκρέις

Γκρέις Χάρις

Βερόνικα Καραγιέκ

Ρασέλ Στουλμαν

Ολίβια Ντουν

Αλίσια Σμιντ

Ιβάνα Κνολ

Tags: