H Χεορχίνα Ροντρίγκες αποκαλύπτει το εσωτερικό του τζετ του Κριστιάνο Ρονάλντο (pics)

H Χεορχίνα Ροντρίγκες αποκαλύπτει το εσωτερικό του τζετ του Κριστιάνο Ρονάλντο (pics)

Sportal newsroom 10:14 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:51 - 21.09.2023

H σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες μας βάζει μέσα στο τζετ του Πορτογάλου σούπερ σταρ δημοσιεύοντας φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Χεορχίνα Ροντρίγκες ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών από το εσωτερικό του τζετ του Κριστιάνο Ρονάλντο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η σύντροφος του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Αλ Νασρ φορώντας ένα αποκαλυπτικό λευκό συνολάκι μας δίνει μία γεύση από τον χλιδάτο τρόπο που ταξιδεύει η οικογένειά της. 

Να αναφέρουμε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο το αγόρασε το 2015 για 25 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για το μοντέλο Gulfstream G200, το οποίο έχει κυκλοφορήσει σε περιορισμένες «εκδόσεις» σε όλο τον κόσμο, καθώς δεν υπάρχουν περισσότερα από 250 τέτοια ιδιωτικά αεροσκάφη. Για τη λειτουργία απαιτούνται δύο πιλότοι.

Να θυμίσουμε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο κι η Χεορχίνα Ροντρίγκες έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 5χρονη Αλάνα Μαρτίνα και την 13 μηνών Μπέλα, ενώ ο «CR7» έχει έναν 12χρονο γιο, τον Κριστιάνο Τζούνιορ, αλλά και τα δίδυμα Εύα και Ματέο, πέντε ετών.