Σοκ: Το WWE θέλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©gettyimages

Σοκ: Το WWE θέλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Το WWE κινεί τις διαδικασίες να φέρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Crown Jewel Show της Σαουδικής Αραβίας, σε μια προσπάθεια που συνδυάζεται με τη πρόθεση τους να πείσουν τον Πορτογάλο να ακολουθήσει το επάγγελμα της πάλης μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Το WWE επιδιώκει να κλείσει μια τεράστια συμφωνία, αφού προσπαθεί να πείσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παρευρεθεί στο Crown Jewel Show στη Σαουδική Αραβία, με την απόφαση του Πορτογάλου να μην είναι ακόμα γνωστή.

Πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί εκεί όλα αυτά τα χρόνια, όπως ο πρώην επιθετικός της Νόριτς, Γκραντ Χολτ, ο Γερμανός τερματοφύλακας Τιμ Βίζε και ο πρώην επιθετικός της Γουίκομπε Γουόντερερς, Αντεμπάγιο Ακινφένβα. Το ίδιο ισχύει και με τον Γουέιν Ρούνεϊ, στην εκδήλωση WWE Raw το 2015 στο Μάντσεστερ.

Ο αστέρας του NXT, Απόλο Κρους, είχε σχολιάσει την περυσινή χρονιά το ενδεχόμενο να στραφεί σε μια τέτοια επιλογή ο Ρονάλντο μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, λέγοντας χαρακτηριστικά το εξής: «Ειλικρινά, με αυτή τη νοοτροπία, να είσαι κορυφαίος αθλητής στον κόσμο σε αυτό το επίπεδο, νομίζω ότι μόνο και μόνο με τη νοοτροπία, θα τα κατάφερνε καλά. Όσον αφορά το σωματικό κομμάτι, αυτή είναι μια διαφορετική ιστορία. Αλλά και πάλι, είναι ένας αθλητής παγκόσμιας κλάσης».

Οι πιθανότητες ωστόσο για να συμβεί κάτι τέτοιο είναι όπως καταλαβαίνει κανείς ελάχιστες, αφού ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν έχει παρουσιάσει σοβαρά δείγματα για να λάβει μια τέτοιου είδους απόφαση για τη ζωή του. Παρόλα αυτά, γίνονται οι προσπάθειες για να κλείσει μια συμφωνία ώστε ο 38χρονος να είναι καλεσμένος στην εκδήλωση Crown Jewel της Σαουδικής Αραβίας τον Νοέμβριο.

Απίστευτες εικόνες στο Ιράν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο - Χιλιάδες πήραν στο κυνήγι το πούλμαν, έκαναν αναρρίχηση και εισέβαλαν στο ξενοδοχείο! (vids)
REST OF THE WORLD

16:40 - 18.09.2023

Απίστευτες εικόνες στο Ιράν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο - Χιλιάδες πήραν στο κυνήγι το πούλμαν, έκαναν αναρρίχηση και εισέβαλαν στο ξενοδοχείο! (vids)

Στην Τεχεράνη χιλιάδες Ιρανοί βγήκαν στους δρόμους και «μπούκαραν» στο ξενοδοχείο της Αλ Νασρ για ένα βλέμμα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο ρεπόρτερ της πυγμαχίας, Sean Ross Sapp, προέβη στην ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με τις  φήμες που συνδέουν τον Ρονάλντο με μια guest εμφάνιση στο Crown Jewel, γράφοντας το εξής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Έχω ρωτήσει το WWE για τις φήμες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά δεν είχαν απάντηση».