Απίστευτες εικόνες στο Ιράν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο - Χιλιάδες πήραν στο κυνήγι το πούλμαν, έκαναν αναρρίχηση και εισέβαλαν στο ξενοδοχείο! (vids)

Απίστευτες εικόνες στο Ιράν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο - Χιλιάδες πήραν στο κυνήγι το πούλμαν, έκαναν αναρρίχηση και εισέβαλαν στο ξενοδοχείο! (vids)

Γιώργος Σακελλαρίου 16:40 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 16:56 - 18.09.2023

Στην Τεχεράνη χιλιάδες Ιρανοί βγήκαν στους δρόμους και «μπούκαραν» στο ξενοδοχείο της Αλ Νασρ για ένα βλέμμα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τρέλα. Παράνοια. Χιλιάδες Ιρανοί παρακαλούσαν για ένα βλέμμα, ένα νεύμα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρίσκεται στο Ιράν και συγκεκριμένα στην Τεχεράνη, ενόψει της έναρξης του Asian Champions League. Η Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας θα φιλοξενηθεί αύριο από την ιρανική Περσέπολις, στο πρώτο της ματς για τον πέμπτο όμιλο της διοργάνωσης. Στο ίδιο γκρουπ είναι η Αλ Ντουχαϊλ από το Κατάρ και η Ιστικλόλ από το Τατζικιστάν.

Χιλιάδες Ιρανοί φίλαθλοι, λοιπόν, βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Πολλοί απ' αυτούς έκαναν και το χαρακτηριστικό «Siu». Όλοι με ένα κινητό στο χέρι. Η αστυνομική δύναμη, ωστόσο, ήταν ισχυρή και οι φίλαθλοι δεν κατάφεραν να τον αντικρίσουν. Έτσι, η αποστολή μπήκε στο πούλμαν και τότε χιλιάδες φίλαθλοι το πήραν στο κυνήγι!

Παροξυσμός και στο ξενοδοχείο. Χιλιάδες οπαδοί στο Ιράν κόντεψαν να κατεδαφίσουν την είσοδο.

Οι οπαδοί κρατούσαν στο χέρι ένα κινητό για να καταγράψουν τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και με το άλλο πίεζαν τις πόρτες του ξενοδοχείου! Σκηνές που συνήθως βλέπουμε στο εξωτερικό σ’ εγκαίνια των καταστημάτων ή στην έναρξη των εκπτώσεων.

Ένα εντυπωσιακό σε αριθμό πλήθος παρουσιάστηκε μπροστά στις πόρτες του ξενοδοχείου, ελπίζοντας να συναντήσει τον Ρονάλντο. Μπούκαραν μέσα φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του και τελικά η αστυνομία επενέβη για να αποκαταστήσει την τάξη.

Να σημειώσουμε ότι την τρέχουσα σεζόν, σε πέντε ματς πρωταθλήματος, ο Πορτογάλος έχει ήδη σκοράρει επτά φορές κι έχει τέσσερις ασίστ. Στο τελευταίο ματς σφράγισε τη νίκη κόντρα στην Αλ-Ραέντ (3-1) και μάλιστα έστειλε τη μπάλα σε εκτέλεση φάουλ στο πρόσωπο ενός εικονολήπτη.

Αποκαταστάθηκε η αλήθεια με τον κάμεραμαν που δέχθηκε την μπάλα στο κεφάλι από τον απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κριστιάνο (vid)
REST OF THE WORLD

14:29 - 17.09.2023

Αποκαταστάθηκε η αλήθεια με τον κάμεραμαν που δέχθηκε την μπάλα στο κεφάλι από τον απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κριστιάνο (vid)

Ο Kριστιάνο προσπάθησε να εκτελέσει απευθείας φάουλ αλλά αντί να βρει τα δίχτυα της Αλ Ραέντ, βρήκε… το κεφάλι του καμεραμάν, τον οποίο μετά το τέλος του αγώνα τον μπέρδεψαν με άλλον.

Μέχρι και αναρρίχηση!

Μερικές δεκάδες προσπάθησαν να μπουν στο ξενοδοχείο κάνοντας αναρρίχηση από την πίσω πλευρά του βουνού, όπου είναι χτισμένο! Ενδεικτική η φωτογραφία.

Δείτε βίντεο από το ξενοδοχείο: