O Ρονάλντο αποκάλυψε τον δυσκολότερο αντίπαλο που αντιμετώπισε στη καριέρα του - «Δεν έπαιρνα ανάσα...»

Kριστιάνο Ρονάλντο

i

©intime

O Ρονάλντο αποκάλυψε τον δυσκολότερο αντίπαλο που αντιμετώπισε στη καριέρα του - «Δεν έπαιρνα ανάσα...»

Κωνσταντίνος Ζήκος 10:37 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:05 - 16.09.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη νέα σεζόν με τη φανέλα της Αλ Νασρ, δείχνοντας πως ακόμα και στα 38 του χρόνια αποτελεί έναν κορυφαίο σκόρερ. Ο Πορτογάλος έχει συναντήσει αμέτρητους αντιπάλους στη καριέρα του, αλλά αποκάλυψε ποιος είναι αυτός που τον δυσκόλεψε περισσότερο.

Ο Ρονάλντο έχει κάνει φοβερό ξεκίνημα για τη σεζόν 2023-2024 στη Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Νασρ, καθώς σε 5 συμμετοχές έχει πετύχει ήδη 6 γκολ και 5 ασίστ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, όπως αναφέρει το «Sports Bible», αποκάλυψε τον αντίπαλο που τον έχει δυσκολέψει περισσότερο από κάθε άλλον στη καριέρα του. Πιο συγκεκριμένα, αυτός δεν είναι άλλος, από τον Άσλεί Κόουλ. Ο Άγγλος, πρώην αριστερός μπακ αντιμετώπισε τον Πορτογάλο τόσο με τη φανέλα της Τσέλσι, όσο και με αυτή της Άρσεναλ, τη περίοδο που ο Κριστιάνο αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ρονάλντο ανέφερε τα εξής για τη περίοδο που αντιμετώπισε τον Άσλεϊ Κόουλ, στη πρώτη του θητεία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Premier League:

«Μέσα στα χρόνια, είχα κάποιες σπουδαίες μάχες με τον Κόουλ. Δεν σου έδινε δευτερόλεπτο να ανασάνεις. Ήταν τόσο επίμονος παίκτης στο peak του, γρήγορος και δυνατός στα τάκλιν. Ήξερες ότι δεν θα υπήρχε ποτέ εύκολο παιχνίδι απέναντι του». 

Μάλιστα σε ένα παιχνίδι μεταξύ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι το 2006, ο Κόουλ το επιβεβαίωσε με την απόδοση του κα αργότερα μίλησε για τη συγκεκριμένη εμπειρία, αναφέροντας το εξής: Ήμουν πολύ συγκεντρωμένος σε εκείνο το παιχνίδι. Ακόμα και στα αποδυτήρια, ένιωθα διαφορετικά όταν προετοιμαζόμουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ήμουν ψυχικά και σωματικά αφοσιωμένος εκεί. Χρειαζόταν σωστή νοοτροπία. «Μπήκα στο κεφάλι του», πολλές φορές. Πάντα χρειαζόταν αυτό το έξτρα τρικ».

O Άσλεϊ Κόουλ αγωνίστηκε σε 384 παιχνίδια της Premier League κατά τη διάρκεια της καριέρας του, σημειώνοντας 15 γκολ και 39 ασιστ. Είχε επίσης 108 συμμετοχές σε αγώνες Champions League, εκεί όπου σκόραρε μια φορά, ενώ μοίρασε 13 ασίστ στους συμπαίκτες του.