Μέλος του πληρώματος του ιδιωτικού τζετ του Κριστιάνο και της Χεορχίνα αποκάλυψε έναν τσακωμό τους
i

/printscreen

Μέλος του πληρώματος του ιδιωτικού τζετ του Κριστιάνο και της Χεορχίνα αποκάλυψε έναν τσακωμό τους

Sportal newsroom 10:41 - 27.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 27.04.2023

Οι φήμες για το χωρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο από τον Χεορχίνα Ροντρίγκες φουντώνουν καθημερινά. Μέλος του πληρώματος του ιδιωτικού τζετ του ζευγαριού αποκάλυψε ένα τσακωμό τους σε ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη πριν από ένα μήνα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα Ροντρίγκες είναι ζευγάρι από το 2016. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα κατάστημα Gucci στη Μαδρίτη όπου εργαζόταν εκείνη την εποχή το μοντέλο και όπως αποκάλυψε πρόσφατα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. 

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ και η διάσημη influencer έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Το τελευταίο διάστημα ζουν στο Ριάντ μετά τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ. Ωστόσο, όλο και πιο συχνά κυκλοφορούν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κρίση στη σχέση τους. 

Μέλος του πληρώματος του ιδιωτικού τζετ του ζευγαριού, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί, επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι είχε λογομαχία σε ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη, πριν από ένα μήνα.

«Η Χεορχίνα μπήκε στο αεροπλάνο εντελώς έξαλλη με τον Κριστιάνο και δεν χαιρέτησε κανέναν. Εν τω μεταξύ, ήταν πολύ ευγενικοί και μιλούσαν με όλο το πλήρωμα, αλλά δεν μιλούσαν μεταξύ τους όλες τις ώρες της πτήσης»., ήταν τα λόγια του. Ωστόσο, το μοντέλο δημοσίευσε ρομαντικές φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram, με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι όλα είναι καλά.