Η ιδιωτική ζωή του Κριστιάνο σε κρίση: Το αστρονομικό ποσό που διεκδικεί η Χεορχίνα σε περίπτωση χωρισμού με τον Πορτογάλο αστέρα
i

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την παρουσίασή του/PrtScr

Η ιδιωτική ζωή του Κριστιάνο σε κρίση: Το αστρονομικό ποσό που διεκδικεί η Χεορχίνα σε περίπτωση χωρισμού με τον Πορτογάλο αστέρα

Sportal newsroom 12:44 - 26.04.2023

Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα Ροντρίγκες φαίνεται ότι περνάνε κρίση στη σχέση τους, με τα πορτογαλικά Μέσα να αναφέρουν ότι ένας ενδεχόμενος χωρισμός αναμένεται να κοστίσει ακριβά στον Πορτογάλο αστέρα της Αλ Νασρ.

Μια νέα σελίδα στη ζωή τους άλλαξαν Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα Ροντρίγκες, μιας και πλέον ζουν στο Ριάντ, μετά την μεταγραφή του Πορτογάλου στην Αλ Νασρ. Βέβαια, η πορεία του 38χρονου αστέρα στη νέα του ομάδα δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της, μετά τον αποκλεισμό της Αλ Νασρ από το Κύπελλο.

Οπως κρίση φαίνεται να υπάρχει και στη σχέση του ζευγαριού. Σύμφωνα με Πορτογαλικά Μέσα ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα Ροντρίγκες είναι ένα βήμα από τον χωρισμό.

«Η Χεορχίνα περνάει τις μέρες της σε ένα εμπορικό κέντρο και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο Ρονάλντο αρχίζει να βρίσκει αυτή την κατάσταση ενοχλητική. Το μόνο που κάνει είναι να ξοδεύει, να ξοδεύει και να ξοδεύει», ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα από το πορτογαλικό κανάλι CMTV.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CMTV, ένας χωρισμός θα κόστιζε πολύ στον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς η Χεορχίνα Ροντρίγκες μπορεί να απαιτήσει 350 εκατομμύρια ευρώ από τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό ως σύντροφο της ζωής του.