Ντιμπάλα: «Είπα στον Κριστιάνο ότι τον σιχαινόμουν όταν ήμουν παιδί»

Πάολο Ντιμπάλα

i

Andrea Staccioli/Getty Images

Ντιμπάλα: «Είπα στον Κριστιάνο ότι τον σιχαινόμουν όταν ήμουν παιδί»

Κώστας Τόπας 10:48 - 26.04.2023

Ο Πάουλο Ντιμπάλα αποκάλυψε ότι είχε πει κάποτε στον πρώην συμπαίκτη του στη Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο ότι τον μισούσε όταν ήταν παιδί.

Ο Αργεντινός επιθετικός της Ρόμα μίλησε για την καριέρα του στην τηλεοπτική εκπομπή «Dazn Heroes» και εξήγησε την απόφασή του να μετακομίσει στη Ρόμα την περασμένη σεζόν, τον περίφημο πανηγυρισμό του με την μάσκα αλλά και τη σχέση που είχε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν οι δυο τους ήταν στη Γιουβέντους.

«Η ιστορία της Μάσκας - Ντιμπάλα γεννήθηκε στο Κολοσσαίο. Όταν ήμουν παιδί έβλεπα πολλές ταινίες για τη Ρώμη, την πόλη, τους μονομάχους. Την ταινία 'Μονομάχος' πρέπει να την έχω δει 20 φορές πάνω κάτω. Μετά από μια δύσκολη περίοδο στην καριέρα μου από την οποία έπρεπε να βγω με κάποιο τρόπο, σκέφτηκα αμέσως αυτό τον πανηγυρισμό. Στους ανθρώπους άρεσε αμέσως, και έτσι συνεχίζω να το κάνω.

Η επιλογή να μετακομίσω στη Ρόμα; Όταν ο Tiago Πίντο, επικοινώνησε μαζί μου και προέκυψε αυτή η πιθανότητα, μου υπενθύμισαν αυτά τα πράγματα (οι ταινίες για τη Ρώμη, τη μάσκα του Μονομάχου κ.λπ., εκδ.) και δεν μπορούσα να μην το σκεφτώ. Είπα στον εαυτό μου "κάτι πρέπει να κάνω σε αυτή την πόλη".

Με τον Κριστιάνο υπήρξαν τρία καλά χρόνια, η ομάδα ήταν πολύ δυνατή και μας έδωσε κάτι παραπάνω. Στην Αργεντινή η αντιπαλότητα ανάμεσα στον Μέσι και τον Κριστιάνο είναι πολύ αισθητή, προφανώς ήμουν πάντα στο πλευρό του Μέσι ως παιδί. Μια φορά που πηγαίναμε να παίξουμε ένα παιχνίδι, ήμουν στο πίσω μέρος του αεροπλάνου και αυτός καθόταν πιο μπροστά. Σε ένα σημείο της πτήσης, ήρθε κοντά μου και μίλησε τόσο για το ποδόσφαιρο όσο και για πολλά άλλα πράγματα. Μιλούσαμε γενικά για τις ζωές μας, και κάποια στιγμή του είπα "Σε μισούσα όταν ήμουν παιδί». Γελούσαμε καλά με αυτό και μεταξύ μας είχαμε πάντα μια καλή σχέση, έναν καλό διάλογο».