Κριστίνα Μπουσίνο: Αυτή είναι η αιτία του χωρισμού του Λούκας Ερναντέζ (pics)

Κριστίνα Μπουτσίνο

i

©Instagram

Κριστίνα Μπουσίνο: Αυτή είναι η αιτία του χωρισμού του Λούκας Ερναντέζ (pics)

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:00 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:11 - 25.04.2023

Η σύζυγος του Λούκας Ερνάντες, Αμέλια Λορέντε, κατηγόρησε τον σταρ της Μπάγερν Μονάχου ότι την απάτησε με το πρώην μοντέλο του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κριστίνα Μπουτσίνο.

Σύμφωνα με τη Bild, εδώ και καιρό κυκλοφορούν φήμες για υποτιθέμενη σχέση του Ερνάντες με την Κριστίνα Μπουτσίνο. Ωστόσο, η Αμέλια Γιορέντε είχε παραμείνει σιωπηλή για το θέμα και υποστήριξε τον Γάλλο, μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (24/4), όταν πήγε στα social media για να αποκαλύψει το ζευγάρι. 

Η Γιορέντε, η οποία μοιράστηκε το στορι της με τους 112.000 ακολούθους της στο Instagram και συνέχισε να διαγράφει κάθε φωτογραφία που περιελάμβανε τον Ερναντέζ από το προφίλ της. 

Η Γιορέντε έκανε τις κατηγορίες ενώ ο Ερνάντεζ, ενώ βρισκόταν στο Μιλάνο βλέποντας τον αδερφό του Τέο να παίζει εναντίον της Λέτσε. Η Κριστίνα Μπουτσίνο είναι μοντέλο που έχει συγκεντρώσει τρία εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram. Μοιράζεται φωτογραφίες από τις λήψεις της καθώς και βίντεο από τις προπονήσεις της.  

Η Ιταλίδα έβγαινε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο το 2016, αφού γνώρισε τον πρώην φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πατρίδα του, την Πορτογαλία. Μιλώντας για την πρώτη της συνάντηση με τον Ρονάλντο, η Μπουτσίνο είπε: «Έφτασα σε αυτό το μέρος και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εκεί». 

Το ειδύλλιο της Μπουτσίνο και του Ρονάλντο δεν «άνθισε» σε σχέση, αλλά βγήκαν ραντεβού. Η Ιταλίδα λέγεται επίσης ότι είχε σχέση με τον Αλεξάνταρ Κολάροφ σύμφωνα με την Bild. Το υποτιθέμενο σκάνδαλο έρχεται ως ένα ακόμη πλήγμα για την Μπάγερν Μονάχου, δεδομένου ότι έχει υπομείνει μια σεζόν γεμάτη αναταραχές. 

Το πρώτο θέμα ήρθε όταν ο Μάνουελ Νόιερ απώθησε την απόλυση του αγαπημένου του προπονητή τερματοφυλάκων. Ο Νόιερ «ένιωσε σαν να του ξεσκίζουν την καρδιά» όταν ανακάλυψε ότι η Μπάγερν Μονάχου απέλυσε τον Τόνι Ταπάλοβιτς. Ο Ταπάλοβιτς ήταν προπονητής τερματοφυλάκων της Μπάγερν από το 2011 και στο παρελθόν ήταν συμπαίκτης του Γερμανού στη Σάλκε

Ωστόσο, ο Ταπάλοβιτς απολύθηκε τον περασμένο μήνα αφού ο προπονητής της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ανακάλυψε ότι είχε διαρρεύσει εσωτερικές συνομιλίες με παίκτες.