Διακοπή αγώνα στην Γερμανία - Οπαδός πέταξε μπύρα σε διαιτητή
i

© Screenshot

Διακοπή αγώνα στην Γερμανία - Οπαδός πέταξε μπύρα σε διαιτητή

Θάνος Λυμπερόπουλος • 13:56 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Αγώνας της τρίτης κατηγορίας στη Γερμανία μεταξύ της Τσβίκαου και της Εσέν την Κυριακή διακόπηκε στο ημίχρονο από τον διαιτητή Νίκολας Βίντερ, αφού ένας οπαδός του πέταξε ποτήρι με μπύρα.

Ένα σκηνικό με ελληνικό «άρωμα» πραγματοποιήθηκε στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας, με τον διαιτητή να διακόπτει το ματς στο ημίχρονο, αφού ένας οπαδός όπως πήγε να περάσει την φυσούνα του πέταξε ποτήρι με μπύρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην αναμέτρηση μεταξύ της Τσβίκαου και της Εσέν την Κυριακή. Καθώς ο διαιτητής πήγαινε προς τα αποδυτήρια μετά την λήξη του ημιχρόνου, οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας ήταν εξαγριωμένοι με την απόφασή του να αποβάλει τον αμυντικό της ομάδας και να καταλογίσει πέναλτι υπέρ της Εσέν.

Η Εσέν επιβεβαίωσε στο Twitter ότι ο αγώνας είχε διακοπεί κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου γράφοντας: «Το παιχνίδι ακυρώθηκε λόγω της ρίψης ενός κυπέλλου από την κερκίδα».

Ο αγώνας ματαιώθηκε με το σκορ να είναι 1-1. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι κυρώσεις που θα επιβληθούν στους γηπεδούχους, με τη γερμανική ομοσπονδία να μην έχει επιβεβαιώσει ακόμη τυχόν τιμωρίες ή ημερομηνία για το πότε θα επαναληφθεί ο αγώνας.

Οι δυσάρεστες σκηνές στη Γερμανία ήρθαν μόλις μια μέρα μετά τη διακοπή ενός αγώνα στην Ολλανδία υπό παρόμοιες συνθήκες όπου ένας βοηθός διαιτητή χτυπήθηκε από ένα ποτήρι μπύρας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Γκρόνιγκεν εναντίον Ναϊμέγκεν