Το δράμα του Κριστιάνο στην Σαουδική Αραβία ξεκίνησε και δεν έχει τελειωμό (vids)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

© PrtScr

Το δράμα του Κριστιάνο στην Σαουδική Αραβία ξεκίνησε και δεν έχει τελειωμό (vids)

Κώστας Τόπας 13:54 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:56 - 26.04.2023

Από τότε που υπέγραψε στην Αλ Νασρ τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Πορτογάλος αστέρας δεν φαίνεται στα καλύτερά του, τουλάχιστον τις τελευταίες εβδομάδες, στις οποίες έχει μπει στο στόχαστρο όλων στην Σαουδική Αραβία...

Δύσκολη περίοδος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Από τότε που υπέγραψε διετές συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων ευρώ με την Αλ Νασρ τον Δεκέμβριο του 2022, ο Πορτογάλος αστέρας δεν περνάει και την καλύτερη φάση της ζωής του. Όποιος κι αν είναι ο λόγος για την πληγείσα ψυχική του κατάσταση, δεν αισθάνεται καθόλου άνετα στην Αλ Νασρ, όπως τα ίδια συναισθήματα έχουν και οι συμπαίκτες του αλλά και οι οπαδοί της αραβικής ομάδας.

Η ιδιωτική ζωή του Κριστιάνο σε κρίση: Το αστρονομικό ποσό που διεκδικεί η Χεορχίνα σε περίπτωση χωρισμού με τον Πορτογάλο αστέρα
REST OF THE WORLD

12:44 - 26.04.2023

Η ιδιωτική ζωή του Κριστιάνο σε κρίση: Το αστρονομικό ποσό που διεκδικεί η Χεορχίνα σε περίπτωση χωρισμού με τον Πορτογάλο αστέρα

Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα Ροντρίγκες φαίνεται ότι περνάνε κρίση στη σχέση τους, με τα πορτογαλικά Μέσα να αναφέρουν ότι ένας ενδεχόμενος χωρισμός αναμένεται να κοστίσει ακριβά στον Πορτογάλο αστέρα της Αλ Νασρ.

Η πιο εμφανής απόδειξη ότι ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν δείχνει να νιώθει άνετα με τη νέα του ζωή στην Σαουδική Αραβία. Τα έχει βάλει με όλους. Με τον εαυτό του, με τους διαιτητές, με τον προπονητή του, με τους οπαδούς και φυσικά και με τους αντιπάλους. Μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου, ο «CR7» πρωταγωνίστησε σε διάφορες σκηνές που τον έβαλαν στο επίκεντρο.

Η πρώτη του... αγανάκτηση έγινε στις 9 Μαρτίου, στην ήττα στο ντέρμπι από την Αλ Ιτιχάντ. Ο πρώην αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης εξερράγη στο φινάλε της αναμέτρησης και κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο, κλωτσούσε ό,τι έβρισκε μπροστά του, σε μια εικόνα που έγινε viral.

Στα μέσα Μαρτίου έγινε έξαλλος όταν ο διαιτητής σφύριξε... πρόωρα το τέλος του πρώτου ημιχρόνου την ώρα που είχε την μπάλα και έβγαινε στην αντεπίθεση. Μάλιστα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος για το γεγονός ότι αντικαταστάθηκε στο 87ο λεπτό σε εκείνο τον αγώνα Κυπέλλου Πρωταθλητριών με την Αλ Άμπχα.

Λίγο αργότερα, ξέσπασε μετά από ένα παιχνίδι με την Αλ Φεϊχά και τα έβαλε με τους αντιπάλους του την ώρα που αποχωρούσε για τα αποδυτήρια, με αγενή τρόπο, χειρονομώντας θυμωμένα και μαλώνοντας με πολλούς αντίπαλους παίκτες προτού αποχωρήσει, έξαλλος και επιπλήττοντας τους αντιπάλους του.

Μέρες αργότερα, ήταν η σειρά του Ρούντι Γκαρσία να έρθει σε αντιπαράθεση με τον Πορτογάλο σταρ. Στον Κριστιάνο φαίνεται ότι δεν άρεσαν οι προσεγγίσεις του Γάλλου προπονητή και η δυναμική της ομάδας σε αγωνιστικό επίπεδο, θεωρώντας πως υπάρχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες από ό,τι φαίνεται στη μάχη του τίτλου. Λίγες ημέρες αργότερα ο Ρούντι Γκαρσία αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Αλ Νασρ.

Ενα ακόμη ξέσπασμα του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αυτό κόντρα στην Αλ Χιλάλ στις 18 Απριλίου. Πρώτα ο 38χρονος αστέρας έδειξε τις ικανότητες του στο MMA, μιας κι έβγαλε νοκ-άουτ έναν αντίπαλό του με λαβή που θύμισε... επαγγελματική πάλη, ενώ με το τελευταίο σφύριγμα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα έβαλε και με τους οπαδούς, οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι, για να πικάρουν τον Πορτογάλο. Συγκεκριμένα, ο πρώην μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αντέδρασε κι έδειξε προς την κερκίδα τα γεννητικά του όργανα, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στις κερκίδες.

Μετά από αυτό, στην Σαουδική Αραβία ζήτησαν την απέλαση του Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την κίνηση του Πορτογάλου αστέρα να δείξει τα γεννητικά του όργανα στους οπαδούς. Η δικηγόρος Νουφ μπιν Άχμεντ ανέφερε στο Twitter ότι θα υποβάλει μήνυση στην Εισαγγελία της Σαουδικής Αραβίας κατά του Πορτογάλου, τον οποίο κατηγόρησε ότι διέπραξε «έγκλημα δημόσιας απρέπειας».

Η Αλ Νασρ πάντως πήρε θέση για το φλέγον ζήτημα λέγοντας ότι ο λόγος που το έκανε ήταν ένας τραυματισμός που αντιμετώπιζε. 

Και μια εβδομάδα αργότερα, δηλαδή την Δευτέρα (24/04), η Αλ Νασρ έμεινε εκτός τελικού του King's Cup των Πρωταθλητών Σαουδικής Αραβίας, με συνέπεια ο Κριστιάνο Ρονάλντο να θυμώσει και στο ημίχρονο να τα βάλει με τον πάγκο της ομάδας του και συγκεκριμένα με τον νέο του προπονητή, Ντίνκο Γέλιτσιτς, για να τον κατηγορήσει για το γκολ που δέχθηκε η Αλ Νασρ.