Όταν ο Μάριος Ηλιόπουλος έστειλε τα πλοία του για να σώσουν ανθρώπους στην πυρκαγιά στο Μάτι

Όταν ο Μάριος Ηλιόπουλος έστειλε τα πλοία του για να σώσουν ανθρώπους στην πυρκαγιά στο Μάτι

Sportal newsroom 13:15 - 10.06.2024

Ο Μάριος Ηλιόπουλος από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα στους πληγέντες στο τραγικό συμβάν στο Μάτι σπεύδοντας άμεσα στον τόπο της τραγωδίας.

Τέλος εποχής για την ΑΕΚ και αρχή μιας νέας. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με δήλωσή του αποκάλυψε πως φεύγει από την ΠΑΕ και παραδίδει τα... κλειδιά στον εφοπλιστή, Μάριο Ηλιόπουλο. Ιδιοκτήτης της Seajets, ο Μάριος Ηλιόπουλος μεταξύ άλλων ήταν από τους ανθρώπους που βοήθησε για να σωθούν άνθρωποι στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι πριν από έξι χρόνια. Και μάλιστα έλαβε μία πολύ σημαντική βράβευση για τη συνολική προσφορά του στους πληγέντες.

Συγκεκριμένα, ο κος Ευάγγελος Μπουρνούς, Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, απένειμε τιμητικό βραβείο στον κο Μάριο Ηλιόπουλο… «για την συνολική προσφορά του στους πληγέντες συνανθρώπους μας, από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018».

Ποιος είναι ο Μάριος Ηλιόπουλος στον οποίο παραχωρεί την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης;
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:27 - 10.06.2024

Ποιος είναι ο Μάριος Ηλιόπουλος στον οποίο παραχωρεί την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης;

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αλλάζει σελίδα, αφού ο Δημήτρης Μελισσανίδης ετοιμάζεται να δώσει τα ηνία της ομάδας σε έναν προσωπικό του φίλο. Ποιος είναι ο Μάριος Ηλιόπουλος που ετοιμάζεται να αναλάβει τις τύχες της Ένωσης;

Ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα στους πληγέντες στο τραγικό συμβάν σπεύδοντας άμεσα στον τόπο της τραγωδίας. Με προσωπική του μέριμνα και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, επαγγελματισμού και κοινωνικής ευαισθησίας, πρώτη άμεση κίνηση ήταν να συνδράμει με τις σωστικές λέμβους, μαζί με τους ναυτικούς της Seajets και τους τοπικούς αλιείς στην περισυλλογή των πλέον 600 συνανθρώπων μας που είχαν καταφύγει στη θάλασσα.

Η SeaJets με το πλοίο του Tera Jet και τους ναυτικούς του, έσπευσε στην θαλάσσια περιοχή και προσέφερε βοήθεια σε πάνω από 700 ανθρώπους, διασώζοντας και μεταφέροντάς τους σε μεγαλύτερα πλοία. Διοργανώθηκε εκδήλωση στο Tera Jet το οποίο φιλοξένησε 500 παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών.

Προσέφερε το 10% του εισιτηρίου από και προς το λιμάνι της Ραφήνας με το Tera Jet από τις 26 Ιουλίου μέχρι το τέλος της σεζόν του 2018 για την ανοικοδόμηση των σπιτιών στο «Μάτι».

Από το 2016 προσφέρει δωρεάν μεταφορά ασθενών που δηλώνουν μόνιμη κατοικία στις Κυκλάδες, μαζί και τους συνοδούς τους, σε νοσοκομεία της Αττικής με ασθενοφόρο αυτοκίνητο.