Τα δώρα στην Αντονέλα και η Χριστουγεννιάτικη ζεστασιά στο σπίτι του Μέσι

Τα δώρα στην Αντονέλα και η Χριστουγεννιάτικη ζεστασιά στο σπίτι του Μέσι

Sportal newsroom 14:25 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 23.12.2023

Η Αντονέλα με ανάρτηση της στο Instagram, έδειξε τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι της οικογένειας Μέσι.

Η Αντονέλα Ροκούζο συνήθως, δείχνει τις ιδιαιτερότητες της ζωής της οικογένειας Μέσι μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media και ενόψει Χριστουγέννων, έδειξε μερικά από τα αποκλειστικά δώρα που έλαβε.

Παράλληλα, έδωσε και μια γεύση από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας Μέσι. Επίσης, πέρα από το... promo των διακοπών της οικογένειας στο Ροζάριο, αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακόλουθους της, κάποια από τα πολυτελή δώρα που έλαβε.

Παρέλαβε ένα κουτί από την Tiffany & Co, τη μάρκα με την οποία συνεργάζεται και με την οποία επισκέφτηκε πρόσφατα τη Νέα Υόρκη και το οποίο περιείχε ένα κασκόλ με το αρχικό του κοσμήματος.

«Αγαπητή Αντονέλα, αυτή τη σεζόν σου ευχόμαστε καλές γιορτές και να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρά σου. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε πολλές στιγμές μαζί», έγραφε η κάρτα.

Το αθλητικό brand Alo της έστειλε ένα advent calendar, με 24 δώρα που ενθουσίασαν τους followers της στα κοινωνικά δίκτυα. Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό, η σύζυγος του Μέσι θα απολαύσει επίσης μερικά αποκλειστικά προϊόντα μαλλιών από την Guerlain.

Η Αντονέλα αποφάσισε να... εκθέσει τα δώρα, δίπλα στο δέντρο και να δείξει αναλυτικά τη φετινή Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού.