Η Τζέσικα Γκοϊκοτσέα έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη μπροστά στον σύντροφό της, Μπάρτρα και αποκάλυψε: «Μία φορά τη μέρα, αλλιώς δύο την επόμενη» (vid)

Η Τζέσικα Γκοϊκοτσέα έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη μπροστά στον σύντροφό της, Μπάρτρα και αποκάλυψε: «Μία φορά τη μέρα, αλλιώς δύο την επόμενη» (vid)

Sportal newsroom 20:14 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:30 - 29.05.2024

Ένα... κους-κους όσον αφορά τη σεξουαλική της ζωή έδωσε η σύντροφος του Μαρκ Μπάρτρα, Τζέσικα Γκοϊκοτσέα, μέσω τηλεοπτικής συνέντευξης που παραχώρησε

Τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η σύντροφος του Μαρκ Μπάρτρα, Τζέσικο Γκοϊτσέα, η οποία μίλησε για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή. Η ίδια, λοιπόν, αποφάσισε να προχωρήσει σε μία αποκάλυψη που... αναστάτωσε το κοινό που την παρακολουθούσε.

Αναλυτικότερα, ανάμεσα στα όσα αναφέρθηκε η 27χρονη καλλονή ήταν και το... άτυπο σεξουαλικό συμβόλαιο που έχει με τον ποδοσφαιριστή. Τι λέει αυτό; Πως οι δύο τους θα πρέπει οπωσδήποτε να συνευρίσκονται ερωτικά μία φορά την ημέρα αλλιώς την επόμενη το πρόγραμμα θα έχει δύο γύρους. «Κάθε μέρα που βλέπουμε ο ένας τον άλλον, πρέπει να... του δώσουμε να καταλάβει στην κρεβατοκάμαρα. Αν δεν κάνουμε σεξ μία φορά την ημέρα, τότε πρέπει να κάνουμε δύο φορές την επόμενη», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια της στην κάμερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως Μαρκ Μπάρτρα και Τζέσικα Γκοϊκοτσέα είναι ζευγάρι από το 2021, με τον ποδοσφαιριστή να γνωστοποιεί τη σχέση του με το μοντέλο τον Νοέμβριο του 2021. Προηγουμένως, ο άσος της Ρεάλ Μπέτις ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο, Μελίσα Χιμένεθ, από το 2017 έως το 2022 όπου και βγήκε τυπικά το διαζύγιο. Μάλιστα, με τη ρεπόρτερ παντρεύτηκαν έπειτα από τρία χρόνια, με τους δύο να πρωτοβγαίνουν το 2014.

Ποια είναι η Τζέσικα Γκοϊκοτσέα

H Τζέσικα Γκοϊκοτσέα είναι μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας. Η 27χρονη έχει και δική της σειρά ρούχων που ονομάζεται Goi. Η επαγγελματική της καριέρα στο μόντελινγκ ξεκίνησε εν μέρει από το Instagram, εκεί όπου αριθμεί σχεδόν δύο εκατομμύρια ακόλουθους στον λογαριασμό της. Η ίδια 'εχει συνεργαστεί με κορυφαία brand όπως η Puma, η Calvin Klein και η Victoria's Secret.

Η Ισπανίδα ανέπτυξε ενδιαφέρον για τη μόδα σε νεαρή ηλικία και αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ στα πρώτα της εφηβικά χρόνια. Πριν από τον Μπάρτρα, η Γκοϊοτσέα διατηρούσε δεσμό με τον Άρον Πίπερ, ο οποίος είναι γνωστός για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στη σειρά «Elite».