Το απίθανο αυτοκίνητο που οδηγεί ο Τσιτσιπάς στο Μονακό με... συνοδηγό την Μπαντόσα (vid)

Στέφανος Τσιτσιπάς & Πάουλα Μεντόσα

i

PrtScr

Το απίθανο αυτοκίνητο που οδηγεί ο Τσιτσιπάς στο Μονακό με... συνοδηγό την Μπαντόσα (vid)

Κώστας Τόπας 09:13 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:10 - 29.05.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εθεάθη να βολτάρει μαζί με την Πάουλα Μπαντόσα στο Μόντε Κάρλο, με μια πολύ ιδιαίτερη Aston Martin.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εθεάθη να βολτάρει στο Μόντε Κάρλο με μια πολύ ιδιαίτερη Aston Martin. Ο Έλληνας άσος του τένις βρισκόταν στο δεξί κάθισμα μιας σπάνιας V12 Speedster – σπάνιας καθώς η παραγωγή της είναι περιορισμένη σε μόλις 88 αντίτυπα!

Το Σάββατο (18/05) ο 25χρονος τενίστας βρέθηκε μαζί με την Πάουλα Μπαντόσα πιασμένοι χέρι χέρι στο Μόντε Κάρλο, δύο εβδομάδες μετά τον χωρισμό τους.  Αφού πρώτα έκαναν μια βόλτα στους δρόμους, ο Τσιτσιπάς και η Ισπανίδα μπήκαν στο πολυτελές αυτό αμάξι.

Βέβαια, το γεγονός πως η συγκεκριμένη Aston Martin είναι ανοιχτή, χωρίς οροφή, δεν βοήθησε τον Έλληνα τενίστα να κρυφτεί από τα φώτα και τις κάμερες στους δρόμους του Μόντε Κάρλο.

Οσον αφορά το αυτοκίνητο, πρόκειται για την Aston Martin V12 Speedster, η οποία διαθέτει έναν δωδεκακύλινδρο Twin-Turbo κινητήρα 5,2 λίτρων που αποδίδει ισχύ 700 ίππων και ροπή 753 Nm. Η κίνηση περνά στους πίσω τροχούς μέσω 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου της ZF, ενώ οι επιδόσεις είναι εκρηκτικές: 0-100 km/h σε μόλις 3,5’’ και τελική ταχύτητα που περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 300 km/h!

Η τιμή της άγγιζε τις 900.000 ευρώ όταν ξεκίνησαν οι παραγγελίες το 2021, ενώ σήμερα η αξία της ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.