Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η μητέρα του σε μία διαφορετική συνέντευξη (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η μητέρα του σε μία διαφορετική συνέντευξη (vid)

Πηνελόπη Παπαδήμου 15:07 - 12.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:20 - 29.05.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε ρόλο δημοσιογράφου με αφορμή την ημέρα της μητέρας.

Σε έναν διαφορετικό ρόλο βρέθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Ρώμη, συμμετείχε με τη μητέρα του, Τζούλια Σαλνίκοβα σε μία ιδιαίτερη συνέντευξη με αφορμή τη γιορτή της μητέρας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε απέναντι από τη μητέρα του και της έκανε ερωτήσεις για τη ζωή της.

«Αυτή είναι η μητέρα μου, Τζούλια Σαλνίκοβα. Έπαιζε τένις, όταν ήταν κουλ να παίζεις τένις, με ξύλινες ρακέτες, λευκά ρούχα και λευκά μπαλάκια», είπε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς συστήνοντας στο κοινό τη μητέρα του.

Η πρώην τενίστρια είπε ότι όταν παιδί ήθελε να γίνει μπαλαρίνα. Η ίδια μίλησε για την απόρριψη όταν ήταν 7-8 χρονών, από μία μπαλαρίνα. «Το μπαλέτο στη Σοβιετική Ένωση ήταν μία πολύ σοβαρή τέχνη», ανέφερε η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά.

Η Τζούλια Σαλνίκοβα μίλησε και για το ξεκίνημά της στον χώρο του τένις. Όπως ανέφερε η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, όταν ήταν στην εφηβεία παρακολουθούσε μαθήματα καταδύσεων στην Ντιναμό Μόσχας. Ωστόσο, χτύπησε το χέρι της και ήθελε να συνεχίσει. Η μητέρα της, τότε, την πήγε να παρακολουθήσει τένις.

Η Τζούλια Σαλνίκοβα σημείωσε ότι η μητέρα της ήταν το πρόσωπο που την επηρέασε πιο πολύ στη ζωή της, όχι πάντα θετικά. Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά πρόσθεσε ότι μία προπονήτρια που είχε στο τένις την έκανε να δει τη ζωή διαφορετικά.

«Γνωριστήκαμε στο τένις κλαμπ της Αθήνας, ένα από τα πιο όμορφα της Ευρώπης. Ο Απόστολος, ο πατέρας σου, με προσκάλεσε για ένα ποτό. Αυτό ήταν το ξεκίνημα», αποκάλυψε η Τζούλια Σαλνίκοβα για τη γνωριμία της με τον Απόστολο Τσιτσιπά, τον πατέρα και προπονητή του Στέφανου.

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά είπε ότι κάποια χαρακτηριστικά των ανθρώπων αλλάζουν στην πορεία των χρόνων, ειδικά όταν είσαι με τον άλλον 40 χρόνια, όπως εκείνη με τον πατέρα του κορυφαίου Έλληνα τενίστα όλων των εποχών. Ωστόσο, η Τζούλια Σαλνίκοβα δήλωσε ότι εκτίμησε τη «γενναιοδωρία και το χιούμορ» στον Απόστολο Τσιτσιπά, χαρακτηριστικά που έχει και ο Στέφανος σύμφωνα με την ίδια.