Τέλος Τσιτσιπάς και Μπαντόσα! Το ζεύγος ανακοίνωσε τον χωρισμό του (pic)

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα

i

© Instagram

Τέλος Τσιτσιπάς και Μπαντόσα! Το ζεύγος ανακοίνωσε τον χωρισμό του (pic)

Sportal newsroom 17:01 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 04:53 - 20.05.2024

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα γνωστοποίησαν πως θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή, ανακοινώνοντας πως έβαλαν τέλος στη σχέση τους.

Ήταν ένα ζευγάρι που απασχόλησε την επικαιρότητα! Ο λόγος για τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Πάουλα Μπαντόσα που πορεύονταν μαζί στη ζωή τους τελευταίους 10-11 μήνες. Όπως έκανε γνωστό η δεύτερη μέσω ανάρτησης, η σχέση της με τον τενίστα ολοκληρώθηκε μετά από ήρεμες συζητήσεις μεταξύ τους.

«Μετά από προσεκτική σκέψη και μετά από πολλές όμορφες στιγμές μαζί, ο Στέφανος κι εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Μοιραστήκαμε ένα ταξίδι με αγάπη και σαν φίλοι, με αμοιβαίο σεβασμό, αποφασίσαμε να πορευθούμε ο καθένας στον δικό του δρόμο. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη των φίλων και των οικογενειών μας. Καθώς προχωράμε προς τα νέα κεφάλαια στις ζωές μας, συνεχίζουμε να ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας στον άλλο», ανέφερε συγκεκριμένα η Ισπανίδα στο Instagram.

H ίδια, λίγο καιρό πριν είχε σταθεί στο πως αφιερώθηκε εξ ολοκλήρου στον Στέφανο Τσιτσιπά, κάτι που την εμπόδισε από το να αποκατασταθεί και να επιστρέψει στο court. «Με έχει πληγώσει αφάνταστα αυτό γιατί κατά την διάρκεια του τραυματισμού μου, έχω αφιερώσει όλο μου τον χρόνο στο να τον υποστηρίξω. Και οι δύο αγαπάμε το τένις και ο Στέφανος δουλεύει πολύ σκληρά. Είμαστε στην ίδια σελίδα όσον αφορά τους στόχους που έχουμε θέσει. Μιλάμε συνεχώς για το τένις και βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Όπως έχετε δει, έχω πάει σε αγώνες να τον υποστηρίξω, ή στο γυμναστήριο να τον βοηθήσω, σεβόμενη πάντα την ομάδα του και τους ανθρώπους του. Κι αυτός με έχει υποστηρίξει με τον τραυματισμό μου και όταν τα διαβάζουμε όλα αυτά, μας επηρεάζουν», είχε αναφέρει συγκεκριμένα.

Δείτε την ανάρτηση της Μπαντόσα για τον χωρισμό με τον Τσιτσιπά:

© Instagram