Η Πάουλα Μπαντόσα θέλει να αναγεννήσει την καριέρα της μέσω του… Ερνανγκόμεθ!

Η Πάουλα Μπαντόσα θέλει να αναγεννήσει την καριέρα της μέσω του… Ερνανγκόμεθ!

Sportal newsroom 20:30 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:00 - 17.05.2024

Επιστροφή στο court ετοιμάζει Πάουλα Μπαντόσα, η οποία αποφάσισε να εμπιστευτεί την αποκατάσταση της σε έναν άνθρωπο που μεταξύ άλλων έχει αναλάβει τον Ουίλι Ερνανγκόμεθ.

Η Πάουλα Μπαντόσα βρίσκεται «βυθισμένη» στην κατάταξη του WTA αφού βρίσκεται στην 124η θέση. Πλέον η ίδια θέλει να ξαναρχίσει την καριέρα της σε ηλικία 26 ετών, αφήνοντας πίσω τα διάφορα σωματικά προβλήματα που είχε τους τελευταίους μήνες.

Σε αυτό τον σκοπό θα έχει και τη βοήθεια του Νταβίντ Αντονά, ο οποίος θα αναλάβει να γίνει προσωπικός της γυμναστής. Ο ίδιος συνεργάζεται με μεγάλους Ισπανούς αστέρες του αθλητισμού όπως ο Ουίλι Ερνανγκόμεθ και ο Αλεχάντρο Γκαλάν.

Ο ίδιος ο Αντονά έκανε την είδηση γνωστή ​​στα social media, γράφοντας συγκεκριμένα πως: «Συνεχίζουμε ξανά με όλο τον ενθουσιασμό για να πετύχουμε τους στόχους. Ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί και θέλουμε να τους πετύχουμεε. Δουλειά, υπομονή, αποφασιστικότητα και πίστη στη διαδικασία. Πάμε». Ο γυμναστής συνόδευσε το μήνυμα με μια φωτογραφία των δύο στο γυμναστήριο.

Ο Μπαντόσα πηγαίνει στη Ρώμη την επόμενη εβδομάδα με την πίεση να πρέπει να υπερασπιστεί 215 πόντους από τα προημιτελικά της τελευταίας προσπάθειας. Μια πρόωρη ήττα θα την έφερνε στα πρόθυρα να βρεθεί εκτός «Top200».

Πάουλα Μπαντόσα σε Στέφανο Τσιτσιπά: «Είμαι πολύ περήφανη για ό,τι πέτυχες στο Μόντε Κάρλο»

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον τίτλο στο Masters του Μόντε Κάρλο. Η σύντροφός του, Πάουλα Μπαντόσα, έσπευσε να τον συγχαρεί για το επίτευγμά του, τονίζοντας πως αισθάνεται κομμάτι αυτής της επιτυχίας.

«Γεια σου Στεφ, ξέρεις ήδη τα πάντα, αλλά είμαι πολύ περήφανη για εσένα, για ό,τι πέτυχες στο Μόντε Κάρλο. Ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο, ξέρω από τι προερχόσουν. Νιώθω και ένα κομμάτι όλου αυτού. Είμαι πολύ περήφανη και νομίζω ότι είναι μόνο η αρχή», ανέφερε συγκεκριμένα η σύντροφος του Τσιτσιπά.

Tags: