Η influencer κόρη του Φατίχ Τερίμ, Μπουσέ που ρίχνει το instagram σε κάθε ανάρτηση της (pics)
i

© PrtScr

Η influencer κόρη του Φατίχ Τερίμ, Μπουσέ που ρίχνει το instagram σε κάθε ανάρτηση της (pics)

Γιάννης Λιβανός • 14:22 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:38 - 25.01.2024

Στο νοσοκομείο αναγκάστηκε να εισαχθεί πρόσφατα η μία από τις δύο κόρες του προπονητή του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ. Ο λόγος φυσικά για την Μπουσέ, η οποία αισθανόταν αδιαθεσία για πάνω από τρείς μέρες με την ίδια να κάνει ανάρτηση στο instagram μέσω της οποίας την γνωρίσαμε καλύτερα.

Στους ρυθμούς του Φατίχ Τερίμ κινείται η επικαιρότητα του Παναθηναϊκού εδώ και έναν μήνα. Ο Τούρκος προπονητής ανακοινώθηκε στις 26 Δεκεμβρίου από τους «πράσινους» και έκτοτε το όνομα του «παίζει» δυνατά στα αθλητικά δρώμενα της χώρας. Κάτι που δεν ξέραμε μέχρι σήμερα είναι ότι ο Τερίμ έχει δύο κόρες με τη μία εξ' αυτών μάλιστα να είναι αρκετά όμορφη, έχοντας μάλιστα αδυναμία στον κόουτς του «τριφυλλιού». Ο λόγος για την Μπουσέ Τερίμ.

Πρόσφατα μάλιστα η Μπουσέ Τερίμ εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθότι ταλαιπωρούταν από μία γρίπη με αφόρητη ημικρανία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπήρχαν μέρες που δεν μπορούσα να σηκώσω το κεφάλι μου και χτυπήθηκα από μια τρομερή κρίση ημικρανίας» ενώ παράλληλα απολογήθηκε για την απουσία της από τα social media λόγω της γρίπης που την είχε καταβάλλει.

Η μικρότερη κόρη του Τερίμ λοιπόν χρησιμοποιεί εκτεταμένα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας πολλούς ακόλουθους, τους οποίους φροντίζει να «τροφοδοτεί» κάθε λίγο και λιγάκι με πολλές αναρτήσεις. 

Λάτρης της μόδας και των όμορφων τοπίων η κόρη του Τερίμ δεν διστάζει να ποζάρει χαμογελαστή σε κάθε σχεδόν ποστάρισμα της αποδεικνύοντας το πόσο κομψή και όμορφη είναι. Τονίζεται επίσης ότι η Μπουσέ έχει και δύο μικρά κοριτσάκια χρίζοντας κατ' αυτόν τον τρόπο τον Φατίχ περήφανο παππού.