Η Μπιανκάρντι χώρισε τον Νεϊμάρ γιατί ο Βραζιλιάνος ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από μοντέλο στο «OnlyFans»

Η Μπιανκάρντι χώρισε τον Νεϊμάρ γιατί ο Βραζιλιάνος ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από μοντέλο στο «OnlyFans»

Sportal newsroom 13:47 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:21 - 29.11.2023

Η Μπρούνα Μπιανκάρντι χώρισε τον Νεϊμάρ, καθώς αποκάλυψε ότι ο Βραζιλιάνος αστέρας ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από ένα μοντέλο στο «OnlyFans».

Ο αστέρας της Αλ Χιλάλ, Νεϊμάρ, φαίνεται ότι δεν είναι πλέον σε σχέση με την Μπρούνα Μπιανκάρντι, αφού αποκαλύφθηκε ότι ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από μία άλλη κοπέλα στην πλατφόρμα του «OnlyFans».

«Αυτό είναι ένα ιδιωτικό θέμα, αλλά καθώς εκτίθεμαι σε ειδήσεις, υποθέσεις και αστεία σε καθημερινή βάση, σας ενημερώνω ότι δεν έχω σχέση», ανακοίνωσε η Μπιανκάρντι στο Instagram, λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης του ζευγαριού.  Η είδηση ​​έρχεται αμέσως μετά την αποκάλυψη ότι ο Νεϊμάρ, φέρεται να «πιάστηκε» να ζητάει από το μοντέλο, Αλίν Φαρία γυμνές φωτογραφίες.

Αυτή η εξέλιξη ήταν ακόμη πιο εκπληκτική, δεδομένου ότι ήρθε λίγες εβδομάδες αφότου η Μπιανκάρντι γέννησε την κόρη τους, τη Μέιβ. Πάντως, η 29χρονη είναι πρόθυμη να διατηρήσει μια υγιή σχέση με τον πατέρα του νεογέννητου, παρά την υποτιθέμενη κακή του συμπεριφορά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δρόμοι τους χωρίζουν το ζευγάρι. Ο Νεϊμάρ και η Μπιανκάρντι χώρισαν προηγουμένως τον Αύγουστο του 2022 ενώ ο Βραζιλιάνος ήταν ακόμα παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, το ζευγάρι συμφιλιώθηκε τον Ιανουάριο του 2023 και ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη του μόλις λίγους μήνες αργότερα.

Στιγμιότυπα φωτογραφιών από μια υποτιθέμενη συνομιλία μεταξύ της Φαρία και του Νεϊμάρ, έδειξαν τον πρώην άνδρα της Παρί να τη ρωτά: «Εχεις γυμνές;». Η Φαρία - η οποία φαίνεται να έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της στο Instagram - κατεύθυνε τον ποδοσφαιριστή στην κύρια σελίδα της. Ο Νεϊμάρ εμφανίστηκε να ρωτά: «Πού; Θέλω να δω». 

Προς τιμήν της, η Φαρία απάντησε ότι ο Νεϊμάρ θα έπρεπε να αγοράσει μια συνδρομή όπως όλοι οι άλλοι για να έχει πρόσβαση στις πιο σαφείς εικόνες. «Πρέπει να υπογράψεις, μωρό μου», συνέχισε. «Υπάρχουν κάποιες άλλες φωτογραφίες στο κάτω μέρος. Πάω να κοιμηθώ, να προσέχεις, άγγελε. Καληνύχτα. Θα σε μάθω καλύτερα αργότερα αν δεν μπορείς». Και η απάντηση του «Νεϊ» με emojis φάνηκε να δείχνει ότι είχε καταλάβει τι έπρεπε να κάνει.