Ανατριχιαστικό βίντεο με τον Νεϊμάρ να ουρλιάζει από τον πόνο στη διάρκεια των θεραπειών του (vid)

Νεϊμάρ

i

PrtScr

Ανατριχιαστικό βίντεο με τον Νεϊμάρ να ουρλιάζει από τον πόνο στη διάρκεια των θεραπειών του (vid)

Κώστας Τόπας 08:57 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 08:59 - 25.11.2023

Ο Νεϊμάρ φαίνεται να υποφέρει στη διάρκεια των θεραπειών που κάνει για την αποκατάσταση του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο, όπως δημοσίευσε σε βίντεο στο Instagram.

Τον περασμένο μήνα ο «Νεϊ» υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, ενώ έπαιζε για τη Βραζιλία στην ήττα 2-0 από την Ουρουγουάη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο σοβαρός αυτός τραυματισμός θα τον αφήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον 10 μήνες κι έτσι όπως όλα δείχνουν, ο Νεϊμάρ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος ενόψει του Copa America στις Ηνωμένες Πολιτείες το επόμενο καλοκαίρι.

Πλάνα από την ανάρρωση του πρώην αστέρα της Μπαρτσελόνα από τον τραυματισμό δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτά εμφανίζεται ο Νεϊμάρ να σφαδάζει από τον πόνο, καθώς υποφέρει στη διάρκεια των θεραπειών.

«Είναι μια πολύ θλιβερή στιγμή, η χειρότερη. Ξέρω ότι είμαι δυνατός, αλλά αυτή τη φορά θα χρειαστώ τους φίλους μου (οικογένεια και φίλους) ακόμα περισσότερο. Δεν είναι εύκολο να περάσω από τραυματισμό και χειρουργική επέμβαση, φανταστείτε να τα περάσω όλα και πάλι μετά από τέσσερις μήνες ανάρρωσης. 

Έχω πίστη, πάρα πολύ. Αλλά αφήνω τη δύναμη στα χέρια του Θεού για να μπορέσει να ανανεώσει τα δικά μου. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα υποστήριξης και στοργής», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media o 30χρονος μεσοεπιθετικός της Αλ Χιλάλ.