Τα δίνει όλα: Ο Ρουμπιάλες πούλησε το «παλάτι» του για 2,5 εκατ. ευρώ!

Λουίς Ρουμπιάλες

i

PrtScr

Τα δίνει όλα: Ο Ρουμπιάλες πούλησε το «παλάτι» του για 2,5 εκατ. ευρώ!

Sportal newsroom 11:56 - 12.10.2023

Ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες πούλησε το πολυτελές διαμέρισμά του αντί 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Λουίς Ρουμπιάλες μετά την παραίτησή του από πρόεδρος της RFEF στις 10 Σεπτεμβρίου ήταν να πουλήσει το ρετιρέ όπου ζούσε τα δύο τελευταία χρόνια. 

Ένα μήνα αφότου η ζωή του άλλαξε για πάντα λόγω του φιλιού του που έδωσε στην Τζένιφερ Ερμόσο, ο Ρουμπιάλες αποφάσισε να αποχωριστεί ένα από τα ακίνητα που τον συνέδεαν με το παρελθόν του. Αυτό το πολυτελές διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Ferraz στη Μαδρίτη, αξίας 1,8 εκατομμυρίων, διαφημιζόταν κάποτε για 2,5 εκατομμύρια ευρώ σε ιστότοπους όπως το Idealista και το Yaencontre, το οποίο καταργήθηκε λίγο αργότερα. 

Ωστόσο, η εφημερίδα El Español ανέφερε ότι το ακίνητο έχει ήδη πουληθεί. Αν και είναι άγνωστο ποιος ήταν ο αγοραστής αυτού του πολυτελούς διαμερίσματος, το οποίο απέκτησε ο Ρουμπιάλες το 2021 μέσω του κτηματομεσιτικού γραφείου Gilmar και το οποίο έβγαλε προς πώληση πριν από ένα μήνα μέσω μιας άλλης εταιρείας, την Elvimar. 

Αυτό το στολίδι ακίνητης περιουσίας βρίσκεται στην καρδιά της Μαδρίτης και με θέα στο Ναό του Debod, έχει 114 τετραγωνικά μέτρα, τρία υπνοδωμάτια με μπάνια, σαλόνι, τραπεζαρία και μια μεγάλη βεράντα σε δύο επίπεδα με πισίνα. Επιπλέον, διαθέτει οικιακούς αυτοματισμούς τελευταίας τεχνολογίας, ενδοδαπέδια θέρμανση και υπερσύγχρονες συσκευές. 

Αποκαλύφθηκαν μηνύματα της Ερμόσο στο WhatsApp από το πάρτι στην Ίμπιζα: «Ρούμπεν, μπορείς να πεις στη γυναίκα σου ότι δεν έχω μπικίνι;»
WORLD CUP

11:23 - 12.10.2023

Αποκαλύφθηκαν μηνύματα της Ερμόσο στο WhatsApp από το πάρτι στην Ίμπιζα: «Ρούμπεν, μπορείς να πεις στη γυναίκα σου ότι δεν έχω μπικίνι;»

Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της Ερμόσο με τον Ρουμπιάλες, αφού βγήκαν στη φόρα μηνύματα της Ισπανίδας με τον υπεύθυνο του τμήματος marketing της Ομοσπονδίας, στα οποία φαίνεται ότι ο ίδιος ήθελε να αποδείξει πως οι συνομιλίες ήταν για επαγγελματικούς λόγους.

Για να αποκτήσει αυτό το διαμέρισμα, ο Λουίς Ρουμπιάλες έπρεπε να κάνει μια σειρά ενεργειών. Αρχικά, τον Φεβρουάριο του 2012, η εταιρεία συμβούλων CBRE αποτίμησε το ακίνητο και τα περιουσιακά στοιχεία που περιλαμβάνονται σε κάτι περισσότερο από 2 εκατομμύρια ευρώ. Ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας πήρε δάνειο από την Bankinter αξίας 1,6 εκατομμυρίων, την οποία πλήρωσε με στεγαστική ενίσχυση από την RFEF. Στη συνέχεια, εκταμίευσε το ποσό των 400.000 ευρώ σε μετρητά. Πριν το φιλί με την Τζένιφερ Ερμόζο που τον έφερε στο προσκήνιο του διεθνούς Τύπου και η FIFA τον αποκλείσει, ο Ρουμπιάλες αντιμετώπισε το τέλος του μήνα με ακαθάριστο μισθό 700.000 ευρώ ετησίως. Σε αυτόν τον μισθό πρ;oσθεσε και στεγαστική βοήθεια που έπαιρνε αξίας 36.000 ευρώ ετησίως.