Η Σοφιάνα Αβραμάκη απαντάει στο αν έχει σχέση με τον Πασχαλάκη και αποκαλύπτει: «Έχω δεχτεί χυδαία μηνύματα» (vid)

Η Σοφιάνα Αβραμάκη απαντάει στο αν έχει σχέση με τον Πασχαλάκη και αποκαλύπτει: «Έχω δεχτεί χυδαία μηνύματα» (vid)

Sportal newsroom 12:34 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:36 - 03.02.2024

Η Σοφιάνα Αβραμάκη παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Γειά σου» και ξεκαθάρισε πως η σχέση της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη δεν ισχύει.

Τα τελευταία 24ωρα το φως της δημοσιότητας έχει δει η είδηση πως η Σοφιάνα Αβραμάκη είναι σε σχέση με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Τη συγκεκριμένη είδηση έκανε γνωστή την Παρασκευή (2/2) ο Κωστής Ραπτόπουλος μέσα από την εκπομπή του κι ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, ενώ να θυμίσουμε πως ήταν αυτός που αποκάλυψε τον χωρισμό του Πασχαλάκη από την προηγούμενή του σχέση.

window.setTimeout(function (){const cssHref='https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566';if (!document.querySelector(`[href="${cssHref}"]`)){let scriptCss=document.createElement('link');scriptCss.href=cssHref;scriptCss.rel='stylesheet';scriptCss.type='text/css';document.body.appendChild(scriptCss);}const scriptSrc='https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js';if (!document.querySelector(`[src="${scriptSrc}"]`)){let scriptTag=document.createElement('script');scriptTag.src=scriptSrc;scriptTag.defer=true;scriptTag.onload=function (){let widgetLoaderConfig={CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com',ODD_CLIENT: 'default',APP_LINK: 'desktop',API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/',API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e',LANG: 'el',REQUEST_INTERVAL: 30,ENABLE_BET_SLIP: false,AUTHOR: false,THEME: "light",TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr",LINK_OPTIONS_V2: {'player': {'url': '/podosfairo/paixtes/{playerId}'},'team': {'url': '/podosfairo/{teamId}'},'tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{tournamentId}'},'match': {'url': '/podosfairo/agonas/{matchId}','sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'}},'configuration': {'newWindow': false},'standings_tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{standingsId}/vathmologies'}}};window.setTimeout(function (){new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}, 200);};document.head.appendChild(scriptTag);} else {new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}}, 0);

Ωστόσο το Σάββατο (3/2) η Σοφιάνα Αβραμάκη θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια του Survivor παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Γειά σου» και ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.  

«Δεν είναι τόσο αστείο. Έχω δεχθεί βομβαρδισμό μηνυμάτων εδώ και 2-3 μέρες. Τη πρώτη μέρα το πήρα στην πλάκα, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που μου χρεώνουν μια σχέση. Βλέπω όμως ότι έχει πάρει διάσταση. Είναι πέρα για πέρα ψέμα. Υπάρχει σχέση αλλά όχι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Προφανώς και μου έχει δημιουργήσει προσωπικό πρόβλημα. Δεν είναι ωραίο να είσαι σε μια σχέση και να υπάρχουν τόσοι τίτλοι και τόσα άρθρα για μια άλλη σχέση.

Έχω δεχτεί χυδαία μηνύματα για τον άνθρωπο αυτό λόγω της ομάδας του. Τον γνωρίζω λόγω επαγγέλματος γιατί εγώ είμαι φυσιοθεραπεύτρια κι εκείνος αθλητής, αλλά δεν έχουμε βρεθεί κάπου έξω να πω ότι μας είδαν κάπου. Κατασκευάστηκε από κάποιο μυαλό και έχει γίνει τίτλους σε εφημερίδες, άρθρα, στο twitter και όφειλα να πάρω θέση» είπε η Σοφιάνα Αβραμάκη. 

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }