Ο Καρβαλιάλ περιμένει τους Έλληνες

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ

i

© Intime

Ο Καρβαλιάλ περιμένει τους Έλληνες

Θέλει να βγουν μπροστά στο αγωνιστικό κομμάτι και να δείξουν το δρόμο…

Κάτι στο οποίο δίνει μεγάλη βαρύτητα ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι στους Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτήν τη στιγμή έτσι που έχουν Έλληνες παίκτες οι οποίοι θεωρούνται από τα βαριά χαρτιά της ομάδας. Όπως είναι η άμυνα, με τερματοφύλακα τον Πασχαλάκη, τους αμυντικούς Ρέτσο, Ντόη και από εκεί και πέρα έχει τους Αλεξανδρόπουλο, Μασούρα και Φορτούνη. Ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι βασικοί και ιδιαίτερα ο Φορτούνης ο οποίος είναι και ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων».

Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί ότι οι Έλληνες παίκτες είναι αυτοί οι οποίοι μπορούν να τραβήξουν την ομάδα και να δώσουν την ώθηση που χρειάζεται ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων, για να έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα. Πάντα σε όλη του την καριέρα ο Καρβαλιάλ ήταν προπονητής ο οποίος εμπιστευόταν τους ντόπιους ποδοσφαιριστές και το ίδιο θέλει να κάνει και στον Ολυμπιακό. Κάτι το οποίο στηρίζει και ο Πέδρο Άλβες, για αυτό και οι εισηγήσεις για τα συμβόλαια που λήγουν των Ελλήνων παικτών είναι θετικές για να ανανεωθούν. Είναι ποδοσφαιριστές με μεγάλη παρεμβατικότητα στην ομάδα και ο νέος αθλητικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» θέλει να τους διατηρήσει στο ρόστερ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού στο μυαλό του Πορτογάλου βρίσκεται και το μέλλον και όχι μόνο το τώρα της ομάδας του Πειραιά.

Από την πλευρά του, πάντως, ο Κάρλος Καρβαλιάλ θέλει οι Έλληνες να είναι αυτοί οι οποίοι θα τον βοηθήσουν έτσι ώστε να βγάλει ο Ολυμπιακός στον αγωνιστικό χώρο αυτό το οποίο έχει στο δικό του μυαλό. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει τετ α τετ μαζί τους και ιδιαίτερα με τον αρχηγό της ομάδας, Φορτούνη, αλλά και τους αμυντικούς Ρέτσο, Ντόη ιδιαίτερα τις πρώτες του ημέρες στο Ρέντη.