Πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στο επόμενο «Dancing with the Stars»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού

i

© Intime

Πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στο επόμενο «Dancing with the Stars»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:27 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:39 - 26.12.2023

Έναν πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού - ο οποίος έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση - θα περιλαμβάνει η επόμενη έκδοση του «Dancing with the Stars» της Ισπανίας

Πρεμιέρα στις αρχές του 2024 ετοιμάζεται να κάνει στην Ισπανία η δημοφιλής εκπομπή «Dancing with the Stars», όπως ανακοίνωσε ο τοπικός σταθμός «Telecinco». Για όσους δεν γνωρίζουν, στο εν λόγο σόου λαμβάνουν μέρος διασημότητες οι οποίες έχουν για ταίρι επαγγελματίες χορευτές. Κάθε ζευγάρι ανταγωνίζεται τα άλλα, με στόχο τη νίκη στον διαγωνισμό. 

Στην εν λόγω εκπομπή, λοιπόν, θα λάβει μέρος και ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος στην καριέρα του φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Μιγκέλ Τόρες, ο οποίος πέρασε από τον Πειραιά τη σεζόν 2013-14, δίχως όμως να καταφέρει να αφήσει το στίγμα του.

Όπως ενημέρωσε, λοιπόν, ο σταθμός, ο Ισπανός πρώην αριστερός μπακ θα βρίσκεται ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος για την πρώτη θέση. «Στοχεύω να τα δώσω όλα, παρόλο που δεν έχω ξαναχορέψει ποτέ. Το γεγονός πως έπαιζα ποδόσφαιρο και πως αθλούμουν σε όλη μου τη ζωή, πιστεύω θα με βοηθήσει. Αντέχω την κριτική. Αν μάλιστα αυτή έχει συμβουλευτικό ρόλο, τότε ακόμα καλύτερα. Διότι με βοηθάει να βελτιώνομαι και για αυτό είμαι άλλωστε εδώ. Για να κάνω το καλύτερο δυνατό», τόνισε συγκεκριμένα ο 37χρονος. 

«Μου έλεγαν να μην κυκλοφορώ ολόγυμνος μετά το μπάνιο και εγώ φοβόμουν»: Ο Χάμες μίλησε για τη δυσκολία προσαρμογής του στο Κατάρ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

21:31 - 26.12.2023

«Μου έλεγαν να μην κυκλοφορώ ολόγυμνος μετά το μπάνιο και εγώ φοβόμουν»: Ο Χάμες μίλησε για τη δυσκολία προσαρμογής του στο Κατάρ

Τις δυσκολίες που βίωσε στην προσπάθεια να προσαρμοστεί στο Κατάρ αποκάλυψε ο Χάμες Ροντρίγκες, σε συνέντευξη που παραχώρησε. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος στάθηκε στο γεγονός πως οι συμπαίκτες του του ζητούσαν να μην κυκλοφορεί ολόγυμνος μετά το ντους, λέγοντάς του πως «δεν είναι σωστό».

Στις 9 Αυγούστου του 2013, ο Τόρες αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, υπογράφοντας ένα τριετές συμβόλαιο αξίας 500 χιλ. ευρώ. Όμως η επανασύνδεση με τον Μίτσελ - ο οποίος τον προπονούσε επίσης στη Χετάφε και τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης - δεν πήγε καλά και έτσι ο ίδιος αποχώρησε έναν χρόνο μετά έχοντας μόλις 10 εμφανίσεις με τα «ερυθρόλευκα».