Υπάρχουν και οι αποδεσμεύσεις στο πρόγραμμα

Φρέιρε

i

Φρέιρε/©Intime

Υπάρχουν και οι αποδεσμεύσεις στο πρόγραμμα

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο…

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε πολλές μεταγραφές, αφού μπήκε σε ένα νέο πλάνο αναδιάρθρωσης σε όλους τους τομείς. Έτσι και το θέμα του ρόστερ άνοιξε αρκετά και οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν στην απόκτηση 15 ποδοσφαιριστών. 

Δεν τον λες και μικρό το συγκεκριμένο αριθμό, αλλά επίσης έφυγαν και αρκετοί το καλοκαίρι αφού όπως αναφέρουμε και πιο πάνω η ομάδα του Πειραιά μπήκε σε μία αναδιάρθρωση του ρόστερ και όχι μόνο. Τώρα την περίοδο του Ιανουαρίου θα γίνουν επίσης αρκετές μεταγραφές, αφού μιλάμε για τουλάχιστον τέσσερις.

Όμως όπως έγινε το καλοκαίρι έτσι και τώρα θα υπάρξουν αρκετοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι πρόκειται να φύγουν από το μεγάλο Λιμάνι.

Οι περισσότεροι όμως είναι παίκτες οι οποίοι ήρθαν το καλοκαίρι υπό τη μορφή δανεισμού και δεν κατάφεραν να αποδώσουν στον Ολυμπιακό τα αναμενόμενα ή από την άλλη δεν μπόρεσαν να κερδίσουν και την εμπιστοσύνη του προηγούμενου προπονητή, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με αποτέλεσμα τώρα το κλίμα να μην είναι και το ιδανικό για αυτούς, αφού δεν έπαιξαν αρκετά.

Τα ονόματα είναι ήδη γνωστά, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί το οτιδήποτε από πλευράς Ολυμπιακού, όμως είναι πολύ πιθανό εάν όχι για όλους τότε για αρκετούς απ' αυτούς να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις. Το όνομα του Φρέιρε έχει ακουστεί για επιστροφή στην Πούμας, αφού ο κεντρικός αμυντικός από την Αργεντινή λόγω ενός τραυματισμού που είχε βρίσκεται αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης.

 Όπως το ίδιο ισχύει και για τον Πορόζο, όμως το νεαρό της ηλικίας του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή βάζει τους «ερυθρόλευκους» και σε δεύτερες σκέψεις για την παραμονή του. Και γιατί φαίνεται πως είναι έτοιμος να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες. 

Η απαίτηση της Φλαμένγκο για τον Λέο Περέιρα: «Από 10 εκατ. ευρώ και πάνω οι όποιες συζητήσεις για μεταγραφή»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:30 - 26.12.2023

Η απαίτηση της Φλαμένγκο για τον Λέο Περέιρα: «Από 10 εκατ. ευρώ και πάνω οι όποιες συζητήσεις για μεταγραφή»

Ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρο τον στόπερ της Φλαμένγκο, Λέο Περέιρα, όμως για να τον αποκτήσει - σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους - θα πρέπει να δαπανήσει τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα είναι φυσικά και τα ονόματα των Σκάρπα, Σολμπάκεν. Αμφότεροι ενώ είναι ποδοσφαιριστές μεγάλης και εγνωσμένης αξίας, σε καμία περίπτωση δεν κατάφεραν να αποδώσουν στον Ολυμπιακό τα αναμενόμενα. Διαφορετικές περιπτώσεις βέβαια, με τον Σκάρπα να ετοιμάζει (μέσω της Νότιγχαμ όπου ανήκει) μεταγραφή-επιστροφή στη Βραζιλία και τον Σολμπάκεν, να γυρίζει στη Ρώμη. 

Μην αποκλείσετε πάντως, το ενδεχόμενο να υπάρξουν και εκπλήξεις. Και δεν αναφερόμαστε στην περίπτωση Ιμπόρα π.χ. που έχει διαφορές με αυτή του Κίνι. Άλλο ο Ισπανός μέσος, άλλο ο συμπατριώτης του μπακ, που μπορεί να μείνει ως εναλλακτική λύση. Ας μην ξεχνάμε πως οι Πειραιώτες δεν θέλουν να πάνε και σε πολλές αλλαγές παικτών που είναι στην ευρωπαϊκή τους λίστα, για να μην χάσουν και πολλούς στο ρόστερ.