Η απαίτηση της Φλαμένγκο για τον Λέο Περέιρα: «Από 10 εκατ. ευρώ και πάνω οι όποιες συζητήσεις για μεταγραφή»

O Λέο Περέιρα

i

© Intime

Η απαίτηση της Φλαμένγκο για τον Λέο Περέιρα: «Από 10 εκατ. ευρώ και πάνω οι όποιες συζητήσεις για μεταγραφή»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:30 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:37 - 26.12.2023

Ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρο τον στόπερ της Φλαμένγκο, Λέο Περέιρα, όμως για να τον αποκτήσει - σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους - θα πρέπει να δαπανήσει τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ.

Μία από τις θέσεις που θέλει οπωσδήποτε να ενισχύσει ο Ολυμπιακός εν όψει Γενάρη είναι αυτή των στόπερ, με τους Πειραιώτες να ψάχνονται στην αγορά για κεντρικό αμυντικό. Ένα από τα ονόματα που παίζει αρκετά τα τελευταία 24ωρα είναι και αυτό του Λέο Περέιρα, ο οποίος αγωνίζεται για λογαριασμό της Φλαμένγκο

O ποδοσφαιριστής φαίνεται πως είναι θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα, όμως το πρόβλημα εντοπίζεται στην ομάδα της Βραζιλίας. Σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας, ναι μεν το κλαμπ της Serie A έδωσε το «οκ» στον παίκτη να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει, εντούτοις του έθεσε έναν όρο για να αποχωρήσει. Όπως υποστηρίζει η «Bola VIP», η ομάδα όρισε τη ρήτρα του αμυντικού στα 10 εκατ. ευρώ, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν πρόκειται να μπει σε συζήτηση για μικρότερο ποσό.

Μάλιστα, η Φλαμένγκο εκμεταλλεύεται και το γεγονός πως ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2027, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την περίπτωσή αποχώρησής του. Συν τοις άλλοις, η ομάδα της Βραζιλίας έχει γνωστοποιήσει τις προθέσεις της όσον αφορά τον , τονίζοντας πως δεν έχει σκοπό να τον αφήσει να φύγει με μορφή δανεισμού, παρά μόνο με πώληση. 

Η βραζιλιάνικη ομάδα, απέκτησε τον 27χρονο από την Ατλέτικο Παραναένσε τον Γενάρη του 2020, βγάζοντας από τα ταμεία της εφτά εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος έχει φορέσει τη φανέλα της Νάουτικο και της Γκουρατινγκετά από τη Βραζιλία, αλλά και της Ορλάντο από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.