«Μου έλεγαν να μην κυκλοφορώ ολόγυμνος μετά το μπάνιο και εγώ φοβόμουν»: Ο Χάμες μίλησε για τη δυσκολία προσαρμογής του στο Κατάρ

Ο Χάμες Ροντρίγκες

«Μου έλεγαν να μην κυκλοφορώ ολόγυμνος μετά το μπάνιο και εγώ φοβόμουν»: Ο Χάμες μίλησε για τη δυσκολία προσαρμογής του στο Κατάρ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:31 - 26.12.2023

Τις δυσκολίες που βίωσε στην προσπάθεια να προσαρμοστεί στο Κατάρ αποκάλυψε ο Χάμες Ροντρίγκες, σε συνέντευξη που παραχώρησε. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος στάθηκε στο γεγονός πως οι συμπαίκτες του του ζητούσαν να μην κυκλοφορεί ολόγυμνος μετά το ντους, λέγοντάς του πως «δεν είναι σωστό».

Το πέρασμα του Χάμες Ροντρίγκες στην Αλ Ραϊάν δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Ο ίδιος δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί στην ομάδα από το Κατάρ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει έπειτα από έναν χρόνο, με προορισμό τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό.

Ο 32χρονος παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων στάθηκε στην κουλτούρα των Αράβων, τονίζοντας πως αυτή έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στη δυσκολία προσαρμογής του. Ο ίδιος ανέφερε πως δεχόταν επικριτικά σχόλια από τους συμπαίκτες του για το γεγονός πως κυκλοφορούσε γυμνός στα αποδυτήρια μετά από μπάνιο.

«Στο ποδόσφαιρο, το σύνηθες όταν κάνεις μπάνιο είναι αργότερα να κυκλοφορείς δίχως ρούχα. Οι συμπαίκτες μου όμως ερχόντουσαν και μου λέγανε: "Δεν γίνεται να μένεις γυμνός". Άρχισα να φοβάμαι», ανέφερε σε πρώτο χρόνο. Σε δεύτερο στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο έτρωγαν οι ντόπιοι, λέγοντας πως σιχαινόταν να μοιραστεί φαγητό διότι όλοι έτρωγαν με τα χέρια. 

«Εκεί όλοι τρώνε με τα χέρια τους και αυτό ήταν κάτι πολύ δύσκολο για εμένα. Όλοι βουτάγανε τα χέρια τους στο φαγητό και όταν μου έδιναν και εμένα να φάω απαντούσα πως δεν θέλω. Τους έλεγα ότι είναι τρελοί», τόνισε συγκεκριμένα. 

Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε τηλέφωνο τον Τερίμ εξαιτίας του... Νίκου Χαρδαλιά (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:07 - 26.12.2023

Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε τηλέφωνο τον Τερίμ εξαιτίας του... Νίκου Χαρδαλιά (vid)

H άρνηση της Γαλατασαράι στη συμμόρφωση των μέτρων που είχαν επιβληθεί λόγω Covid, τον Ιούλιο του 2021, ήταν αρκετή να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο και να φέρει σε επικοινωνία τον Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Φατίχ Τερίμ.

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτέλεσε παρελθόν από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Απρίλιο και αφορμή στάθηκε η συμπεριφορά του σε αρκετά από τα παιχνίδια των Πειραιωτών. Αποκορύφωμα το ντέρμπι των προηγούμενων playoffs με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (2-0), εκεί όπου ο επιθετικός έκανε σαν... τρελός και ήθελε να φύγει από το ημίχρονο.