Και τώρα… τρέχει για την ενίσχυσή του!

Κάρλος Καρβαλιάλ & Πέδρο Άλβες

i

©Intime

Και τώρα… τρέχει για την ενίσχυσή του!

Διονύσης Βερβελές 09:22 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 27.12.2023

Μεταγραφές και ανανεώσεις στο πλάνο της διοίκησης του Ολυμπιακού…

Μπορεί να περνάμε ημέρες εορτών και συγκεκριμένα των Χριστουγέννων, όπως επίσης και να έχουν άδεια οι ποδοσφαιριστές για να είναι με τα δικά τους πρόσωπα, ωστόσο ο Ολυμπιακός δε σταματά να δουλεύει. Αυτές τις ημέρες που όλοι σκέφτονται τις οικογένειές τους και πως θα περάσουν καλά, οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν τον προγραμματισμό για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Δεν είναι λίγες οι συναντήσεις που έχουν γίνει την τελευταία εβδομάδα ανάμεσα στους διοικούντες την ΠΑΕ με τον αθλητικό διευθυντή Πέδρο Άλβες, αλλά και τον προπονητή, Κάρλος Καρβαλιάλ.

Όπως είναι λογικό στο πλάνο βρίσκονται οι μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν από τους «ερυθρόλευκους», αλλά και φυσικά οι ανανεώσεις συμβολαίων. Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές που είναι τα συμβόλαια τα οποία ολοκληρώνονται το καλοκαίρι και μάλιστα είναι αρκετών σημαντικών, αλλά και πολλών Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μαζί με τον Πέδρο Άλβες έχουν κάνει το πλάνο τους και έχουν καταθέσει τις απόψεις τους στη διοίκηση. Υπάρχει λίστα ποδοσφαιριστών για να έρθουν στην ομάδα του Πειραιά και να ενισχύσουν το ρόστερ ενόψει της συνέχειας και μάλιστα ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες συζητήσεις με παίκτες που ενδιαφέρουν τους «ερυθρόλευκους», έτσι ώστε να ενταχθούν στην ομάδα και μάλιστα όσο πιο σύντομα γίνεται. Μια τέτοια περίπτωση άλλωστε αποτελεί ο Λέο Περέιρα από την Φλαμένγκο. 

Βλέπετε δεν είναι και λίγες οι μεταγραφές που θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, διότι με τα δεδομένα που υπάρχουν όλο αυτό το διάστημα μιλάμε για τέσσερις νέους παίκτες. Κάτι το οποίο μόνο εύκολο δε θεωρείται, αφού μιλάμε για περίοδο Ιανουαρίου και οι επιλογές δεν είναι τόσες πολλές όσες είναι συνήθως το καλοκαίρι. Και δεν μπορείς να πάρεις και μεγάλο ρίσκο, θα πρέπει να βρεθούν παίκτες που θα έρθουν και θα προσφέρουν. Όχι ότι δεν γίνεται, αλλά δεν παίζεις πάντα με τόσες πολλές πιθανότητες. Όπως έχουμε επισημάνει, περισσότερο ψάχνεις λύσεις… Ροντινέι ή και Κανός που ήρθε και βοήθησε, ανεξάρτητα αν δεν παρέμεινε το καλοκαίρι γιατί επέστρεψε στη Βαλένθια.