Αυτός είναι ο λόγος που ο Ρος είπε το «ναι» στην Παρτίζαν

Αυτός είναι ο λόγος που ο Ρος είπε το «ναι» στην Παρτίζαν

Sportal newsroom 21:55 - 16.10.2023

Αυτή είναι η Σέρβα σύζυγος του Τέρενς Ρος, που τον οδήγησε στο να πει το «ναι» στην Παρτίζαν.

Μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε η Παρτίζαν. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς συμφώνησε με τον Τέρενς Ρος και θα ενισχύσει σημαντικά την περιφέρειά της.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του 32χρονου παίκτη έπαιξε η σύζυγός του. Η Ματιγιάνα Ρος κατάγεται από τη Σερβία και όπως είχε δηλώσει ο παίκτης η Παρτίζαν θα ήταν η πρώτη του προτεραιότητα αν έφευγε από το NBA.

«Η γυναίκα μου και η οικογένειά της είναι από τη Σερβία. Αν και πολλοί από αυτούς έχουν μετακομίσει σε όλο τον κόσμο, είναι όλοι από την πρώην Γιουγκοσλαβία. Έχω πολλούς φίλους και οικογένεια εκεί, η γυναίκα μου παίρνει συχνά τα παιδιά στη Σερβία και έχω πολλούς οικογενειακούς δεσμούς εκεί. Αν μου δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψω στη Σερβία με την οικογένειά μου και να ζήσω εκεί για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, είναι κάτι που σίγουρα θα το σκεφτόμουν, γιατί υπάρχει και το συναισθηματικό κομμάτι στη μέση», είχε αναφέρει σχετικά ο Τέρενς Ρος.

Ο Τέρενς Ρος παντρεύτηκε τη σύζυγό του το 2011. Η κοινή ζωή του ζευγαριού πέρασε από 40 κύματα αφού κατά καιρούς υπήρξαν φήμες περί απιστίας του μπασκετμπολίστα ενώ υπήρχε και χωρισμός που κράτησε λίγο. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά.