Διακοπές στην Πάτμο για την κόρη του Τερίμ - Πανικός με το μαγιό της στην Τουρκία (pics)

H Μπους Τερίμ

i

© Instagram

Διακοπές στην Πάτμο για την κόρη του Τερίμ - Πανικός με το μαγιό της στην Τουρκία (pics)

Sportal newsroom 14:00 - 22.06.2024

Την Πάτμο επισκέφθηκε η κόρη του Φατίχ Τερίμ για τις καλοκαιρινές της διακοπές της, με το μαγιό της να προκαλεί... πανικό στην Τουρκία.

Καλοκαίρι! Η εποχή της παραλίας, του ηλίου και των διακοπών. Αυτές, για την κόρη του Φατίχ Τερίμ, πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα, με την Μπους να επιστρέφει στη χώρα μας για να απολαύσει τις θάλασσές της.

Συγκεκριμένα, η 33χρονη γυναίκα εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερό της χρόνο και επισκέφθηκε το νησί της Πάτμου, προκειμένου να ξεφύγει από την καθημερινότητά της. Η επίσκεψή της αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης στα social media και αφορμή στάθηκε το μαγιό της. Μάλλον περίπου το μαγιό της... Τα ΜΜΕ της Τουρκίας στάθηκαν στην εκθαμβωτική αλλαγή του σώματος της Μπους, η οποία μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έχασε αρκετά κιλά.

Το μαγιό αυτό, λοιπόν, αποτέλεσε την επιβράβευση για την ίδια, με τα Μέσα να στέκονται στο πως κατάφερε να απωλέσει βάρος. Η μητέρα δύο παιδιών, που έκανε διακοπές με τις φίλες της, δέχθηκε ουκ ολίγα σχόλια θαυμασμού από τους followers της, με τις φωτογραφίες της από την Πάτμο.

Η Μπους Τερίμ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής με 1,8 εκατ. followers στο Instagram. Η ίδια έχει γεννηθεί στις 21 Αυγούστου 1990, είναι Υoutyber και influencer, ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν παντρεμένη με τον Βόλκαν Μπαχτσεκαπιλί.

Λάτρης της μόδας και των όμορφων τοπίων η κόρη του δεν διστάζει να ποζάρει χαμογελαστή σε κάθε σχεδόν ποστάρισμα της αποδεικνύοντας το πόσο κομψή και όμορφη είναι. Τονίζεται επίσης ότι η Μπουσέ έχει και δύο μικρά κοριτσάκια χρίζοντας κατ' αυτόν τον τρόπο τον Φατίχ περήφανο παππού.